Εκδόσεις … «ειδικού σκοπού»

Εκδόσεις … «ειδικού σκοπού»

Το «Θάρρος» με ένα «παρελθόν» 121 χρόνων στάθηκε με υπευθυνότητα απέναντι στην ενημέρωση των αναγνωστών του και στις πολύ δύσκολες εποχές, όπως πόλεμοι, καταστροφές φυσικές και μη, δικτατορίες. Εκεί που πάντα ο «εχθρός» ήταν ορατός.

Σήμερα, ολόκληρη η υφήλιος βιώνει μια από τις δυσκολότερες εποχές, απέναντι σ’ έναν αόρατο εχθρό. Γνωρίζουμε μόνο το όνομά του: κορωνοϊός.

Σ’ αυτή την κατάσταση, τα σημερινά δεδομένα αύριο μπορεί να φαντάζουν πολύ μακρινά.

Το «Θάρρος» με την ίδια συναίσθηση ευθύνης θα συνεχίσει την πλήρη και υπεύθυνη ενημέρωση προς όλους εσάς που τόσα χρόνια το εμπιστεύεσθε. Όμως, έχει και την ηθική υποχρέωση να προστατεύσει τα μέλη της «οικογένειάς του».

Γι’ αυτό αποφασίσαμε:

  • Τη μείωση των σελίδων καθημερινά σε 16, αφ’ ενός μεν για να βρισκόμαστε στο χώρο εργασίας όσοι πρέπει να είμαστε εδώ, λιγότερο  χρόνο, αλλά και για το λόγο ότι με τις συνθήκες που ο κορωνοϊός διαμορφώνει, οι ειδήσεις, κυρίαρχα αν όχι αποκλειστικά, τον αφορούν. Όμως, όπως θα διαπιστώσετε η ειδησεογραφία θα είναι πολύ ουσιαστική.
  • Έκδοση Σαββατοκύριακου, όσο αυτό χρειαστεί, αντί των δύο εκδόσεων Σάββατο και Κυριακή.

Το «Θάρρος» όπως και όλες οι εφημερίδες, που λόγω της ιδιαιτερότητάς τους θα είμαστε σίγουρα έστω και οι τελευταίες των επιχειρήσεων που θα παραμείνουμε ανοιχτές στις επάλξεις,  πάντα για την υπεύθυνη ενημέρωσή σας.

Ελπίζοντας ότι το «κακό» θα μας εγκαταλείψει γρήγορα…

Το «Θάρρος»