Κλειστή σήμερα η Λαϊκή Αγορά Καλαμάτας

Κλειστή σήμερα η Λαϊκή Αγορά Καλαμάτας

Αυστηρότερα μέτρα ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού ανακοίνωσε, χθες, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. Συγκεκριμένα, από σήμερα (21/03) θα είναι:

Eκτάκτως κλειστές όλες οι λαϊκές της χώρας ενώ από Δευτέρα (23/03) μειώνονται κατά 50% ανά κλάδο οι παραγωγοί με απόσταση πέντε μέτρων μεταξύ των πάγκων και υποχρέωση εκ περιτροπής εργασίας ανά εβδομάδα.

Στα σούπερ μάρκετ, από τη Δευτέρα (23/03) γίνεται υποχρεωτική απόσταση ένας πελάτης ανά 15 τ.μ.

Επίσης, από το Σάββατο απαγορεύεται ο απόπλους και ο κατάπλους ιδιωτικών σκαφών αναψυχής σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Επαναλαμβάνοντας το μήνυμα του πρωθυπουργού, ο Ν. Χαρδαλιάς τόνισε πως αυτό το Σαββατοκύριακο είναι μια ευκαιρία να δείξουμε την κοινωνική μας ευθύνη, αφού δεν θα έχουμε καμία επαγγελματική υποχρέωση, απλώς δεν κυκλοφορούμε. Σε κάθε περίπτωση, υπογράμμισε εκ νέου, αποφεύγουμε τις συναθροίσεις.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Α.Ε.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς, όλες οι Λαϊκές αγορές το Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 θα παραμείνουν κλειστές.
Από την Δευτέρα μόνο οι μισοί παραγωγοί θα βρίσκονται σε αυτές, κρατώντας αποστάσεις 5 μέτρων.
Στο πλαίσιο αυτό είναι αυτονόητο πως και οι λαϊκές αγορές της Καλαμάτας θα παραμείνουν κλειστές, ακολουθώντας τις σχετικές αποφάσεις.
Όσον αφορά τη λειτουργία των λαϊκών αγορών Καλαμάτας από την Δευτέρα 23 Μαρτίου, θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση αύριο Σάββατο 21 Μαρτίου από την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας.