«Νταμπλ» το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας για το σχολικό πρωτάθλημα βόλεϊ

«Νταμπλ» το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας για το σχολικό πρωτάθλημα βόλεϊ

Την κατάκτηση του τίτλου τόσο στο πρωτάθλημα βόλεϊ κοριτσιών Μεσσηνίας, όσο και σ’ εκείνο των αγοριών, πανηγύρισαν οι ομάδες του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας (πρωταγωνιστούν επί σειρά ετών στα σχολικά πρωταθλήματα).

Ο μεγάλος τελικός των κοριτσιών

Η ομάδα του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας νίκησε με 2-0 σετ την ομάδα του ΓΕΛ Κυπαρισσίας στο μεγάλο τελικό που διεξήχθη χθες το πρωί στο Δημοτικό Γυμναστήριο Παραλίας.

Τα σετ: 25-16, 25-16

Διαιτησία: Δημήτρης Καθάρειος, Αντώνης Κάτσος

3Ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Χρήστος Πολιτόπουλος): Μπίτσικα, Μπουζέα, Ιωαννίδη, Μπουζιάνη, Παρασκευοπούλου, Μπότη, Τριγκιλίδα, Ζαφειροπούλου, Σακελλαρίου, Αγγελοπούλου, Γαλανοπούλου, Κετζάκη, Τσεκούρα.

ΓΕΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (Χρήστος Χήναρης): Αντωνοπούλου, Βρεττού, Σταματογιαννοπούλου, Φωτεινέα, Παπαδοπούλου, Κακούτη, Καλλιάνη.

  • Μετά τη λήξη του τελικού έγιναν οι απονομές των Κυπέλλων, των μεταλλίων και των αναμνηστικών διπλωμάτων τόσο στην πρωταθλήτρια του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας, όσο και στη φιναλίστ ομάδα του ΓΕΛ Κυπαρισσίας.

Ο μεγάλος τελικός των αγοριών

Η ομάδα του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας νίκησε με 2-0 σετ την ομάδα του 1ου ΓΕΛ Καλαμάτας στο μεγάλο τελικό που διεξήχθη χθες το πρωί στο Δημοτικό Γυμναστήριο Παραλίας.

Τα σετ: 25-10, 25-19.

Διαιτησία: Αντώνης Κάτσος, Δημήτρης  Καθάρειος.

1Ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Αργύρης Ζαμανάκης): Δημ. και Ηλ. Φρουντζής, Κανέλλης, Καράμπελας, Κοσμόπουλος, Μητρόπουλος, Ι. και Ανδρ. Ρίζος, Σκιάνης, Τάλλαρος.

3ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Χρήστος Πολιτόπουλος): Βλάσσης, Δεδούσης, Κων. Και Ανδρ. Κλημεντίδης, Μαργέλης, Μασούρας,  Μελέας, Μπιρμπίλης, Μπούνας, Νικολακέας, Παπούλιας, Σιγαλός, Αρ. Χανδρινός.

  • Μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού έγινε η απονομή των Κυπέλλων και των μεταλλίων τόσο στην πρωταθλήτρια  ομάδα του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας, όσο και στην φιναλίστ ομάδα του 1ου ΓΕΛ Καλαμάτας.
Η ομάδα κοριτσιών του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας

Η ομάδα αγοριών του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας

Η ομάδα κοριτσιών  του ΓΕΛ Κυπαρισσίας

Η ομάδα αγοριών του 1ου ΓΕΛ Καλαμάτας