Σχολικά πρωταθλήματα Λυκείων: Τελικοί σήμερα στο βόλεϊ και στο μπάσκετ

Σχολικά πρωταθλήματα Λυκείων: Τελικοί σήμερα στο βόλεϊ και στο μπάσκετ

Τέσσερις πρωταθλητές Μεσσηνίας θα αναδείξει η σημερινή ημέρα, καθώς στην Τέντα και στο Κλειστό της Παραλίας έχουν προγραμματιστεί το πρωί να διεξαχθούν, αντίστοιχα, οι τελικοί στο μπάσκετ και στο βόλεϊ Λυκείων.

Η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει από τις 9.15 π.μ. στην Τέντα, όπου θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο μπάσκετ κοριτσιών οι ομάδες του 4ου ΓΕΛ Καλαμάτας και του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας. Το τρόπαιο θα διεκδικήσουν ακολούθως στο ίδιο παρκέ στις 11.15 το πρωί στα αγόρια το ΓΕΛ Καρδαμύλης και το ΓΕΛ Κυπαρισσίας. 

Παράλληλα, με ώρα ένα έναρξης τις 10 το πρωί θα συναντηθούν στο Κλειστό οι ομάδες βόλεϊ κοριτσιών του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας και του ΓΕΛ Κυπαρισσίας, ενώ στις 11.30 π.μ. θα διεξαχθεί ο τελικός αγώνας των αγοριών ανάμεσα στις ομάδες του 1ου ΓΕΛ Καλαμάτας και του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας.

Για το βόλεϊ κοριτσιών το ΓΕΛ Κυπαρισσίας στο Κλειστό της Παραλίας (Τετάρτη 4/3 στο Κλειστό της Παραλίας) την ομάδα του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας.

Στο μπάσκετ αγοριών αναδείχθηκαν χθες οι φιναλίστ, με το ΓΕΛ Καρδαμύλης ΓΕΛ Κυπαρισσίας να αποκλείει το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας με 45-51. Μανιάτες και Τριφύλιοι θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή Μεσσηνίας την Τετάρτη 4 Μαρτίου (10.45 π.μ. στην Τέντα).