Το έργο διαχείρισης απορριμμάτων της Πελοποννήσου παρουσίασε η ΤΕΡΝΑ

Το έργο διαχείρισης απορριμμάτων της Πελοποννήσου παρουσίασε η ΤΕΡΝΑ

Ενημέρωση των μελών του ΦΟΔΣΑ από την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ για το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων της Πελοποννήσου έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης την Τρίτη 3 Μαρτίου.

Έτσι οι κκ. Αγραφιώτης (εκπρόσωπος της ΤΕΡΝΑ), Χαραλαμπίδης (project manager), Πασχάλης (τεχνικός διευθυντής) και η κυρία Στράτζια (νομικός) βρέθηκαν στην Τρίπολη ώστε να λύσουν τις απορίες των δημάρχων της Πελοποννήσου.

Συνεδρίαση ΦΟΔΣΑ παρουσία εκπροσώπων της αναδόχου εταιρίας για το έργο ΣΔΙΤ Απορριμμάτων

Δημοσιεύτηκε από Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων- pna.gr στις Τρίτη, 3 Μαρτίου 2020

Αφού προβλήθηκε ένα βίντεο, όπου αναλύθηκε ο τρόπος λειτουργίας του εργοστασίου διαχείρισης των απορριμμάτων των Ιωαννίνων. Κυρίως τονίστηκε πως κάθε παράμετρος του έργου είναι σε απόλυτη συμφωνία με τον Εθνικό Σχεδιασμό της Διαχείρισης των Απορριμμάτων (Ε.Σ.Δ.Α) και φιλοδοξεί να επιλύσει το πρόβλημα για τα επόμενα 25 χρόνια.Μετά την παρουσίαση δήμαρχοι, αλλά και άλλοι εκπρόσωποι παρατάξεων και κατοίκων έθεσαν τα ερωτήματά τους και τις απορίες τους στους υπεύθυνους της ΤΕΡΝΑ.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης μίλησαν στην κάμερα του pna.gr ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ Θανάσης Βασιλόπουλος, Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλης Νανόπουλος, ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ Χαράλαμπος Λυσίκατος και ο Αντιπρόεδρος του ΦΟΔΣΑ κ. Γιάννης Σμυρνιώτης.


www.pna.gr/