Έσπαζαν αυτοκίνητα στις παραλίες Μπούκας και Αγίου Νικολάου

Έσπαζαν αυτοκίνητα στις παραλίες Μπούκας και Αγίου Νικολάου

Αυτοκίνητα στις παραλίες της Μεσσήνης και συγκεκριμένα στην Μπούκα και τον Άγιο Νικόλαο είχαν ρημάξει τέσσερα άτομα, με έναν 33χρονο Ρομά να ταυτοποιείται. Σε βάρος του ιδίου, αλλά και των συνεργών του, σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα.

Σε άλλη περίπτωση, 19χρονος Ρομά συνελήφθη να οδηγεί κλεμμένο μηχανάκι, το οποίο, όπως είπε, του πούλησε ανήλικος ομόφυλός του.

Έσπαζαν αυτοκίνητα
Έπειτα από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης εξιχνιάσθηκαν τέσσερις διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής αυτοκινήτων, οι οποίες είχαν γίνει κατά το διάστημα από 11 έως 14 Μαρτίου στις παραλίες Μπούκας και Αγίου Νικολάου. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου Ρομά, η οποία περιλαμβάνει και τρεις συνεργούς του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, στις 11 Μαρτίου, μεσημεριανές ώρες, στην παραλία της Μπούκας παραβίασαν αυτοκίνητο και αφαίρεσαν το πορτοφόλι της συζύγου του ιδιοκτήτη, το οποίο περιείχε δίπλωμα οδήγησης και κάρτες τραπεζών.

Την επομένη, 12 Απριλίου, πάλι στην Μπούκα μεσημεριανές ώρες, έσπασαν το τζάμι αυτοκινήτου και πήραν την τσάντα της ιδιοκτήτριας, η οποία περιείχε κάρτα τράπεζας και ταυτότητα.

Στις 14 Μαρτίου, το απόγευμα, έσπασαν το τζάμι του πορτμπαγκάζ και αφαίρεσαν τρεις τσάντες, οι οποίες περιείχαν ταυτότητες, φοιτητικά πάσο, κάρτες ανάληψης και δίπλωμα οδήγησης.

Τέλος, στις 14 Μαρτίου στην παραλία του Αγίου Νικολάου έσπασαν το τζάμι συνοδηγού αυτοκινήτου και αφαίρεσαν μια τσάντα με προσωπικά αντικείμενα, ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης και 20 ευρώ.

Με κλεμμένο μηχανάκι
Στο μεταξύ, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας στο Ασπρόχωμα εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας ένας 19χρονος Ρομά να οδηγεί ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο και σε έλεγχο που του έκαναν διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο.

Όπως προέκυψε, το μηχανάκι είχε κλαπεί από 16χρονο Ρομά το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο από την Καλαμάτα, όταν το είχε σταθμεύσει ο ιδιοκτήτης έξω από το σπίτι του. Το μηχανάκι κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον κάτοχό του.

Ο 19χρονος, που τώρα κατηγορείται για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι λίγο νωρίτερα είχε αγοράσει το μηχανάκι από τον 16χρονο.

Της Βίκυς Βετουλάκη