Αγάπη και αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο με την αιμοδοσία στην Κοινότητα Μαραθόπολης

Αγάπη και αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο με την αιμοδοσία στην Κοινότητα Μαραθόπολης

Αγάπη και αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο στην πράξη από ευαίσθητους κατοίκους της Μαραθόπολης και ευρύτερα της Δημοτικής Ενότητας Γαργαλιάνων οι οποίοι διέθεσαν λίγο από το χρόνο τους προσφέροντας δώρο ζωής με τη συμμετοχή τους στη χθεσινή αιμοδοσία που διεξήχθη με πρωτοβουλία του Συμβουλίου Κοινότητας Μαραθόπολης!

Άνδρες και γυναίκες πήγαν χθες στο Σχολείο της Μαραθόπολης όπου ήταν κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, με υπαλλήλους της, και προσέφεραν μονάδες αίματος για να χαρίσουν χαμόγελα ζωής σε έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας!

Μεταξύ των εθελοντών αιμοδοτών είναι ο πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Μαραθόπολης, Κώστας Παντελής, το μέλος του Συμβουλίου Κοινότητας Μαραθόπολης, Όλγα Βασιλοπούλου και το μέλος του Συμβουλίου Κοινότητας Γαργαλιάνων, Παναγιώτα Λάππα.

«Το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Μαραθόπολης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει αφ’ ενός το υγειονομικό προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοδοσίας και αφ’ ετέρου όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας να δώσουν αίμα που είναι τόσο πολύτιμο, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Η μεγάλη συμμετοχή των συμπολιτών μας ήταν πραγματικά συγκινητική. Τους ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε σε όλους Καλή Ανάσταση και Υγεία», αναφέρεται σε ανακοίνωση – ευχαριστήριο του προέδρου του Συμβουλίου Κοινότητας Μαραθόπολης, Κώστα Παντελή.