Από τη μια στιγμή στην άλλη

Από τη μια στιγμή στην άλλη

Ακριβώς μια εβδομάδα συμπληρώθηκε χθες από τη μέρα που συνέβη το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στον κόμβο Αρφαρών, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και να τραυματισθεί σοβαρά ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος, από τη σύγκρουση των οχημάτων  τους.

Έπειτα από μία εβδομάδα και αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην Αθήνα, με μια ανάρτησή του χθες στο λογαριασμό του στο facebook ο κ. Μπέζος μίλησε για το ατύχημα και ευχαρίστησε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του, που έχει τίτλο «Από τη μια στιγμή στη άλλη», αναφέρει:
«Στη ζωή του καθενός μας έρχονται κάποιες φορές, ξαφνικά και αναπάντεχα, δύσκολες και επικίνδυνες περιπέτειες.
Για την δικιά μου πρόσφατη περιπέτεια θέλω σήμερα για πρώτη φορά να πω τα παρακάτω λίγα λόγια:
1ον. Το ότι ζω σήμερα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο Θεό!
2ον. Ευχαριστώ από την καρδιά μου το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Καλαμάτας για την 1η φάση των αναγκαίων και επιβεβλημένων ενεργειών (ΤΕΠ-χειρουργείο) πριν τη διακομιδή.
3ον. Να ευχαριστήσω μ’ όλη τη δύναμη της ψυχής μου τον Καθηγητή Ορθοπαιδικής της Γ΄ Πανεπιστημιακής Κλινικής στο ΚΑΤ και βουλευτή της Ν.Δ. Σπύρο Πνευματικό, καθώς και όλα τα μέλη της ομάδας του! Ένας εξαίρετος Άνθρωπος, ένας μοναδικός Επιστήμονας.
4ον. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους, γνωστούς, συνεργάτες που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους και την αγάπη τους.
Σήμερα, λοιπόν, εξιτήριο και επιστροφή στην οικία για την προβλεπόμενη αποθεραπεία.
Συνεχίζουμε και εύχομαι σε όλους σας προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία!».

Εμείς να ευχηθούμε στον κ. Μπέζο ταχεία ανάρρωση.
Β.Β.