Η Καλαμάτα συμμετέχει στο Startup Week Greece

Η Καλαμάτα συμμετέχει στο Startup Week Greece

Η Ελληνική Εβδομάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, Startup Greece Week, επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά το Μάιο, αυτή τη φορά λόγω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, 100% online!

Από τις 4 έως τις 10 Μαΐου, μία εβδομάδα γεμάτη από online workshops, ανοιχτές συζητήσεις με διακεκριμένους ομιλητές, networking, ένα διαγωνισμό για Startups και πολλές άλλες δράσεις. Στόχος η ανάπτυξη του καινοτόμου επιχειρηματικού οικοσυστήματος στην Ελλάδα.

Η πόλη της Καλαμάτας για πρώτη φορά συμμετέχει σε μία τόσο μεγάλη πανελλήνια δράση σχετική με την καινοτομία και θα παρουσιαστεί διαδικτυακά την Παρασκευή  08 Μαΐου 2020 και ώρα 20.00, μέσα από workshops και ένα πάνελ καταξιωμένων επιχειρηματιών και έμπειρων ειδικών στο θέμα της επιχειρηματικότητας.

Οι 10 πόλεις που συμμετέχουν στη διοργάνωση είναι οι: Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Τρίπολη, Ρόδος, Ξάνθη, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Πάτρα.

Από την πλευρά του, ο Δήμος Καλαμάτας χαιρετίζει τη συγκεκριμένη δράση, που είναι πρωτοβουλία του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας), στο πλαίσιο των στόχων του για ανάπτυξη του καινοτόμου επιχειρηματικού οικοσυστήματος της Ελλάδας και τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Να σημειωθεί πως η «Φάος» ΚοινΣΕπ, με έδρα στην πόλη της Καλαμάτας  αποτελεί τον επίσημο συνδιοργανωτή της Εβδομάδας Καινοτομίας.