Προσοχή! Διακοπή νερού από αύριο το μεσημέρι μέχρι τη Δευτέρα το πρωί

Προσοχή! Διακοπή νερού από αύριο το μεσημέρι μέχρι τη Δευτέρα το πρωί

Λόγω παρέμβασης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης

Να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή και να υπάρξει η κατάλληλη προετοιμασία, προκειμένου οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης να ολοκληρωθούν εντός των χρονικών ορίων που έχουν ανακοινωθεί, ζήτησε ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ύδρευσης και τον υπεύθυνο εργολάβο για την παρέμβαση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σύνδεσμος Ύδρευσης Δήμων Καλαμάτας-Μεσσήνης και Κοινοτήτων θα προβεί σε πολύωρη διακοπή νερού αύριο από τις 2.00 το μεσημέρι έως τη Δευτέρα στις 7.00 το πρωί.

Η διακοπή αφορά όλους τους καταναλωτές του Συνδέσμου σε Πήδημα, Άρι, Άμμο, Άνθεια, Αίπεια, Αιθαία, Θουρία, Σπερχογεία, Αντικάλαμο, Καλάμι, Ασπρόχωμα, Αεροδρόμιο, ΒΙΠΕ, Καλαμάτα, Βέργα και στο μήκος όλης της παραλιακής έως την περιοχή των Δολών. Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί λόγω εκτεταμένων επισκευών του κεντρικού τροφοδοτικού αγωγού που παρουσιάζει προβλήματα διαρροών, αλλά και για τη συντήρησή του εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Στο πλαίσιο αυτό γίνεται έκκληση προς τους καταναλωτές να προβούν σε αποθήκευση νερού πολλές ώρες πριν από τη διακοπή και να μη χρησιμοποιούν το δίκτυο κατά τη διάρκεια των επισκευών, έτσι ώστε να διατηρηθεί η υπάρχουσα υψηλή ποιότητα ύδατος.