Συνελήφθη ο 30χρονος που ξέφυγε στη συμπλοκή με τους αστυνομικούς στη Βαλύρα

Συνελήφθη ο 30χρονος  που ξέφυγε στη συμπλοκή με τους αστυνομικούς στη Βαλύρα

Συνελήφθη τελικά χθες το πρωί από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας ο 30χρονος Ρομά που αναζητούνταν με ένταλμα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ο οποίος ήταν η αφορμή για τη συμπλοκή που σημειώθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στον καταυλισμό Ρομά στη Βαλύρα, όταν αστυνομικοί πήγαν να τον συλλάβουν.

Ο 30χρονος αναζητούνταν από τις Αρχές από την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν μαζί με ομοφύλους του πυροβόλησαν σε καφενείο στο Αριοχώρι τραυματίζοντας ελαφρά ένα άτομο.

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου αστυνομικοί της Ασφάλειας, ύστερα από πληροφορίες, πήγαν στον καταυλισμό στη Βαλύρα, όπου κρυβόταν  ο 30χρονος. Ωστόσο, δέχτηκαν επίθεση με πέτρες και καδρόνια, με αποτέλεσμα και οι τρεις αστυνομικοί να τραυματισθούν ευτυχώς ελαφρά.

Μάλιστα, για τα επεισόδια στη Βαλύρα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας σχηματίσθηκε δικογραφία για εξύβριση, απειλή, αντίσταση κατά της αρχής, επικίνδυνη σωματική βλάβη και υπόθαλψη εγκληματία κατά τεσσάρων αδελφών του  καταζητούμενου, ενός 38χρονου, μιας 41χρονης, μιας 32χρονης και μιας 29χρονης.

Β.Β.