Ανοιχτές από χθες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μεσσήνης

Ανοιχτές από χθες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μεσσήνης

Από χθες μπορούν οι αθλούμενοι πολίτες να χρησιμοποιήσουν τις ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μεσσήνης, σύμφωνα με τις οδηγίες του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Η είσοδός τους στους ανοιχτούς αθλητικούς χώρους θα γίνεται υπό προϋποθέσεις. Συγκεκριμένα, θα υποχρεούνται στη συμπλήρωση του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα».

Η οργανωμένη ανοιχτή αθλητική εγκατάσταση του Δήμου Μεσσήνης (Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης) θα λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 7.30 – 10.30 και 18.00 – 20:30 με νέους κανόνες και νέες συνήθειες (ελεγχόμενη είσοδος, καταγραφή, αποστάσεις, περιορισμός χρόνου χρήσης). Τα δε αθλητικά σωματεία μπορούν να λαμβάνουν ενημερώσεις σχετικά με τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από το Τμήμα Πολιτισμού και  Αθλητισμού του Δήμου Μεσσήνης στα τηλέφωνα 27223 60140 και  2722360148.

Όσο για το δελτίο καταγραφής αθλουμένου, υπάρχει ηλεκτρονικά διαθέσιμο στη διεύθυνση https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf, όπως και σχετικές οδηγίες για ασφαλή άσκηση σε οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις.