Αστυνομική επιχείρηση την Τετάρτη με 22 συλλήψεις στη Μεσσηνία

Αστυνομική επιχείρηση την Τετάρτη με 22 συλλήψεις στη Μεσσηνία

Είκοσι δύο άτομα συνελήφθησαν σε αστυνομική επιχείρηση που έγινε την Τετάρτη στη Μεσσηνία για διάφορα αδικήματα. Παράλληλες επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν προχθές και στους άλλους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έγιναν έλεγχοι συνολικά σε 894  άτομα, εκ των οποίων τα 645 ήταν Έλληνες και τα 249 αλλοδαποί, καθώς και σε 733 οχήματα. Προσήχθησαν 169 άτομα, από τα οποία 91 ήταν Έλληνες και 78   αλλοδαποί.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων βεβαιώθηκαν 230 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ συνελήφθησαν 76 άτομα και δύο παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

Στη Μεσσηνία συνελήφθησαν 22 άτομα και αναλυτικά:

-Ένας 45χρονος στους Γαργαλιάνους, διότι σε έλεγχο που του έγινε από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ βρέθηκε στην κατοχή του μια αυτοσχέδια συσκευασία με 2,4 γραμμάρια χασίς

-Μία 27χρονη Ρομά για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Αστυνομικοί εντόπισαν στη Μεσσήνη το 13χρονο γιο της να οδηγεί αυτοκίνητο και τη συνέλαβαν

-Έξι άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

-Δεκατέσσερις αλλοδαποί σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.

Β.Β.