Γαργαλιάνοι: Συγκεντρώθηκαν 86 μονάδες αίματος με πρωτοβουλία Κοινοτήτων και Συλλόγων

Γαργαλιάνοι: Συγκεντρώθηκαν 86 μονάδες αίματος με πρωτοβουλία Κοινοτήτων και Συλλόγων

Υπάρχει ακόμα ανθρωπιά, γι’ αυτό μπορεί και υπάρχει ακόμα ζωντανή ελπίδα στην κοινωνία μας για καλύτερη ζωή!

Το μήνυμα αυτό έστειλαν δεκάδες κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Γαργαλιάνων με τη συμμετοχή τους στην εθελοντική αιμοδοσία που διεξήχθη την Κυριακή, από το πρωί έως το μεσημέρι, στην Μπρίσκειο Δημοτική Βιβλιοθήκη από την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, έπειτα από πρωτοβουλία των Κοινοτήτων και Συλλόγων της Δημοτικής Ενότητας Γαργαλιάνων!

Μέλη Συλλόγων και κάτοικοι της περιοχής συμμετείχαν στην αιμοδοσία διαθέτοντας λίγο από το χρόνο τους και προσφέροντας δώρο ζωής στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη το αίμα, σε μια περίοδο που οι ανάγκες είναι αυξημένες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τους εθελοντές αιμοδότες ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ασημακόπουλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Τριφυλίας, Χαράλαμπος Αυρηλιώνης και ο επικεφαλής της παράταξης «Η Τριφυλία ΑλλάΖΕΙ» – εντεταλμένος σύμβουλος Δ.Ε. Γαργαλιάνων, Στάθης Ανδρινόπουλος.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Γαργαλιάνων, Βασίλης Αγγελόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Την περίοδο που διανύουμε, της πανδημίας, έχει ανάγκη σε αίμα ο κόσμος και γι’ αυτό πήραμε την πρωτοβουλία της εθελοντικής αιμοδοσίας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δημότες μας, γιατί από πολύ νωρίς το πρωί υπήρχε πολύ μεγάλη κινητικότητα και προσέλευση. Να ευχαριστήσουμε τους συλλόγους, τους φορείς και τις Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας για τη συνδιοργάνωση και τη συμμετοχή τους. Συγχαρητήρια σε όλους!».