Στη Μάνη ο πρέσβης των ΗΠΑ

Στη Μάνη ο πρέσβης των ΗΠΑ

Στη λακωνική Μάνη βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές, τις προηγούμενες ημέρες, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Τζέφρι Πάιατ ο οποίος τρέφει ιδιαίτερο θαυμασμό για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Ανάμεσα στις άλλες δραστηριότητες και σταθμούς του στην περιοχή, ο κ. Πάιατ επισκέφθηκε και το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης. Με αφορμή την επίσκεψή του Αμερικανού διπλωμάτη, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Δρ Ανάργυρος Μαριόλης δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον αξιότιμο Πρέσβη των Η.Π.Α. κ. Geoffrey Pyatt για τη σημερινή του επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης. Ένα χρόνο πριν, μάς εμπιστεύτηκε για την αντιμετώπιση έκτακτου προβλήματος υγείας που παρουσίασε. Ένας εξαιρετικός Άνθρωπος, υποστηρικτής της κοινωνικής διάστασης της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και λάτρης της Μάνης».

Όπως γνωστοποίησε ο κ. Μαριόλης, μεταξύ των αναμνηστικών δώρων που ανταλλάξαμε, «τού προσφέραμε και το βιβλίο του Patrick Leigh Fermor “Mani: Travels in the Southern Peloponnese” για να τον συνοδεύει ο ήλιος της Μάνης, με έμπνευση στα ταξίδια του».
Lakonikos.gr