Έξι συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών τη Δευτέρα στη Μεσσηνία

Έξι συλλήψεις για κατοχή  ναρκωτικών τη Δευτέρα στη Μεσσηνία

Έξι άτομα για κατοχή ναρκωτικών συνελήφθησαν τη Δευτέρα στη Μεσσηνία. Τα δύο από αυτά κατείχαν ναρκωτικά δισκία, το ένα χασίς, άλλο ένα ηρωίνη και άλλα δύο δενδρύλλια κάνναβης.

Για όλες τις περιπτώσεις προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Ναρκωτικά

Αρχικά, το πρωί της Δευτέρας συνελήφθη στην Καλαμάτα ένας 23χρονος διότι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ σε έλεγχο που του έκαναν βρήκαν στην κατοχή του τρία ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.

Ακολούθως, η ίδια ομάδα αστυνομικών, σε έλεγχο σε 53χρονο στην Τρίοδο του Δήμου Μεσσήνης, βρήκαν στην κατοχή του ηρωίνη βάρους 1,5 γραμμαρίου, η οποία επίσης κατασχέθηκε.

Επίσης το πρωί της Δευτέρας αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας συνέλαβαν έναν 39χρονο στην Καλαμάτα, διότι στην κατοχή του βρήκαν 11 ναρκωτικά δισκία. Σε ξεχωριστή περίπτωση, σε έλεγχο που έκαναν στην Καλαμάτα σε έναν 18χρονο, βρήκαν στην κατοχή του 1,6 γρ. χασίς.

Δενδρύλλια χασίς

Σε δύο ξεχωριστές υποθέσεις οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας εντόπισαν στα σπίτια των συλληφθέντων να καλλιεργούνται μικρά δενδρύλλια χασίς.

Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη το πρωί στη Μεσσήνη ένας 53χρονος, γιατί σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 40 και 90 εκατοστών αντίστοιχα. Τα φυτά ήταν φυτευμένα σε δύο γλάστρες στην αυλή.

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι της Δευτέρας, συνελήφθη στην Καλαμάτα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 50χρονος. Σε έρευνα στη μονοκατοικία που διέμενε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 60 εκατοστών.  Τα φυτά εντόπισαν οι αστυνομικοί σε γλάστρες στην  ταράτσα και το μπαλκόνι.

Της Βίκυς Βετουλάκη