Επίσκεψη Μίλτου Χρυσομάλλη στο δήμαρχο Καλαμάτας

Επίσκεψη Μίλτου Χρυσομάλλη στο δήμαρχο Καλαμάτας

Κοινός βηματισμός στα προβλήματα του Δήμου

Το δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο επισκέφτηκε χθες στο γραφείο του ο βουλευτής Μεσσηνίας, Μίλτος Χρυσομάλλης. Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε ενημέρωση και συζήτηση για μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στο Δήμο Καλαμάτας.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος μετά τη συνάντηση ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ενημέρωσα το βουλευτή για το πώς ο Δήμος Καλαμάτας αντιμετώπισε την υγειονομική κρίση και ποιες ενέργειες μας οδηγούν στη νέα κανονικότητα. Πώς λειτουργούν οι υπηρεσίες και πώς αντιμετωπίζουμε τη λειτουργία των επιχειρήσεων, των σχολείων, των αθλητικών χώρων, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα.

Επίσης συζητήσαμε για τα εμβληματικά έργα, μεγάλα έργα, που καλείται ο Δήμος Καλαμάτας να διαχειριστεί, μέσα από τις Επιτροπές Διαβούλευσης και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Αναφέρομαι στο Καλαμάτα – Ριζόμυλος, το μεγάλο αντιπλημμυρικό και, βέβαια, την πρωτοβουλία που ξεκινά με την πολεοδόμηση της Ανατολικής Παραλίας. Μέσα από αυτή θα προκύψει και η διάνοιξη της οδού Κρήτης.

Ενημέρωσα το βουλευτή για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και ζήτησα και τη δική του παρέμβαση στα αρμόδια υπουργεία για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.

Τέλος, συζητήσαμε για τα ζητήματα καθημερινότητας, για το Φεστιβάλ Χορού, αλλά και τι διεκδικούμε ως Δήμος Καλαμάτας την επόμενη μέρα».

Ο κ. Χρυσομάλλης ευχαρίστησε το δήμαρχο για την ενημέρωση, αναφέρθηκε σε έργα που αφορούν στην περιοχή, όπως ο δρόμος Καλαμάτα – Ριζόμυλος κ.ά.

Τέλος, υπογράμμισε ότι στηρίζει τις προσπάθειες και τις διεκδικήσεις της Δημοτικής Αρχής και στην κατεύθυνση αυτή θα συμβάλει και με τις δικές του δυνάμεις.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων εκείνο που φάνηκε είναι ο κοινός βηματισμός για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του Δήμου Καλαμάτας, ενώ, όπως τόνισε και ο ίδιος ο κ. Χρυσομάλλης, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η προσωπική του στήριξη σε όλα τα θέματα που απασχολούν το Δήμο Καλαμάτας. Μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον τρόπο που αντιμετώπισε η Δημοτική Αρχή την πανδημία, χαρακτηρίζοντας τις προσπάθειές της “άμεσες” και “αποτελεσματικές”.

Α.Π.