Εποικοδομητική συνάντηση με φορείς του Ταϋγέτου για την ΟΧΕ της περιοχής

Εποικοδομητική συνάντηση με φορείς του Ταϋγέτου για την ΟΧΕ της περιοχής

Η Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση Ταϋγέτου αποτέλεσε το αντικείμενο ενημερωτικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε προχθές στην αίθουσα συνεδριάσεων «Χρ. Μαλαπάνη» στο ιστορικό Δημαρχείο.

Η συνάντηση διεξήχθη παρουσία του δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου και του αντιπεριφερειάρχη Στάθη Αναστασόπουλου, ενώ συμμετείχαν επικεφαλής παρατάξεων και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόεδροι Κοινοτήτων του Ταϋγέτου, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων της περιοχής.

Κατά την ενημερωτική συνάντηση παρουσιάστηκαν -μεταξύ άλλων- δεδομένα του προγράμματος, οι δυνατότητες και οι αναπτυξιακές προοπτικές που υπάρχουν, ενώ δόθηκαν στοιχεία σχετικά με το δημογραφικό, το χωροταξικό και τα οικιστικά αλλά και προβλήματα της ευρύτερης ζώνης αναφοράς. Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξαν τοποθετήσεις μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσώπων Κοινοτήτων και φορέων του Ταϋγέτου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε εν όψει της 3ης/2020 συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, που θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, τη Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 20.00, για συζήτηση επί του μοναδικού θέματος: Ενημέρωση επί του προγράμματος «Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ) Ταϋγέτου».