Μεσσηνία: Έξι άτομα συνελήφθησαν για υποθέσεις ναρκωτικών

Μεσσηνία: Έξι άτομα συνελήφθησαν για υποθέσεις ναρκωτικών

Έξι άτομα συνελήφθησαν την Τρίτη, σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας, για υποθέσεις ναρκωτικών.

Οι συλλήψεις ξεκίνησαν το πρωί, οπότε σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, στην Καλαμάτα και στη Σπερχογεία, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας δύο άτομα.

Ειδικότερα, συνελήφθη ένας 20χρονος στην Καλαμάτα διότι στην κατοχή του  βρέθηκε χασίς βάρους 2,6 γραμμαρίων και ένας 27χρονος Ρομά στη Σπερχογεία, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης βάρους 0,4 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί του ίδιου Τμήματος, πάλι σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, συνέλαβαν δύο άτομα σε κοινότητες των Δήμων Οιχαλίας και Καλαμάτας. Συγκεκριμένα, στο Διαβολίτσι συνέλαβαν έναν 41χρονο διότι βρήκαν στο σπίτι του να καλλιεργεί ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 50 εκατοστών, αλλά και έναν 59χρονο στον Άγιο Κωνσταντίνο, γιατί σε έρευνα στο στάβλο που διατηρεί βρέθηκε να καλλιεργεί ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 30 εκατοστών.

Ακολούθως αστυνομικοί της ΟΠΚΕ συνέλαβαν στον Άγιο Φλώρο έναν 49χρονο, γιατί κατείχε 4 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.

Τέλος, το απόγευμα, στους Γαργαλιάνους, από αστυνομικούς του εκεί Τμήματος συνελήφθη ένας 61χρονος, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ναυπλίου για ναρκωτικά.

Β.Β.