Ο Γιώργος Μπιστικέας συντετριμμένος από το θάνατο του Νίκου Αλέφαντου δηλώνει “έχασα τον αδερφό μου…”

Ο Γιώργος Μπιστικέας συντετριμμένος από το θάνατο του Νίκου Αλέφαντου δηλώνει “έχασα τον αδερφό μου…”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής (με πέρασμα από σπουδαίες ομάδες) και πρόεδρος του συλλόγου Super Stars Μεσσηνίας, Γιώργος Μπιστικέας, είναι συντετριμμένος από τον θάνατο του Νίκου Αλέφαντου, με τον οποίο είχε αδελφική σχέση.

Ο κ. Μπιστικέας για τον σπουδαίο Νίκο Αλέφαντο ανέφερε τα εξής: «με τον Νίκο Αλέφαντο παίξαμε πολλά χρόνια μαζί, υπήρξαμε συμπαίκτες σε Τρίκαλα, Παναιγιάλειο, Βύζαντα Μεγάρων, Απόλλωνα Σμύρνης, όταν όλες αυτές οι ομάδες αγωνίζονταν στη Γ` Εθνική κατηγορία.

Τι να πρωτοθυμηθώ; Κάναμε πολλή παρέα και το  “στέκι”  μας ήταν η πλατεία Βικτωρίας. Κοντά μας είχαμε σπουδαίους ποδοσφαιριστές που άφησαν εποχή όπως οι Μίμης Παπαϊωάννου, Βασίλης Μποτίνος, , Τάσος Βασιλείου και άλλοι.

Ο Νίκος Αλέφαντος ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σ’ αρκετές ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, o Βύζαντας Μεγάρων, τα Τρίκαλα και άλλες.  Ήταν πολύ δυνατό σέντερ φορ, μεγάλης κλάσης όπως ο Γιώργος Σιδέρης.

Όπως προανέφερα υπήρξαμε συμπαίκτες σε ορισμένες ιστορικές ομάδες και εμένα σημαντικοί ποδοσφαιριστές με θεωρούσαν έναν από τους πέντε καλύτερους στο “ man to man”. 

Ως προπονητής έκανε σπουδαία καριέρα περνώντας από τον πάγκο μεγάλων ομάδων, Ολυμπιακό, Π.Α.Ο.Κ, Α.Ε.Κ και δεκάδων επαρχιακών . Βέβαια πέρασε και για μικρό χρονικό διάστημα από την Π.Σ. Καλαμάτα, όταν ο Σταύρος Παπαδόπουλος πήγε με την ομάδα για προετοιμασία στην Αγγλία, αλλά η συνεργασία δεν προχώρησε. Είμαι πολύ στεναχωρημένος με το θάνατο του Νίκου.  Έχασα τον αδερφό μου. Είχαμε πολύ συχνή επικοινωνία, σκόπευα να τον φιλοξενήσω και στην Καλαμάτα. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του από τους Super Stars Μεσσηνίας και τον φίλαθλο Μάκη Μουτεβελή που τον γνώριζε” κατέληξε ο κ. Μπιστικέας.