Συνελήφθη στους Γαργαλιάνους με 1 κιλό χασίς και 3 κιλά λαθραίο καπνό

Συνελήφθη στους Γαργαλιάνους με  1 κιλό χασίς και 3 κιλά λαθραίο καπνό

Πάνω από ένα κιλό χασίς βρήκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας σε σπίτι 63χρονου, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Το πρωί της Πέμπτης, έπειτα από αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 63χρονου, στους Γαργαλιάνους. Σε χώρους του σπιτιού βρήκαν ποσότητες κάνναβης (φούντα, κλώνοι, φύλλα), συνολικού βάρους 1.052 γραμμαρίων. Συγκεκριμένα, τέσσερις ποσότητες με χασίς σε φούντα βάρους 730 γραμμαρίων και άλλη μια ποσότητα με κλώνους, φύλλα και φούντα βάρους 322 γραμμαρίων. Επίσης, στο ψυγείο βρέθηκαν ποσότητες λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους 3.216 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν ακόμα 21 κροτίδες, μία ζυγαριά, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 

Ο 63χρονος συνελήφθη και σε βάρος σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τον τελωνειακό κώδικα, τα βεγγαλικά και τις κροτίδες. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας. 

B.B.