Απόλλων Καλαμάτας: Στην Pre-League βόλεϊ γυναικών με Παπά και Αποστολοπούλου

Απόλλων Καλαμάτας: Στην Pre-League βόλεϊ γυναικών με Παπά και Αποστολοπούλου

Με μια ακόμη ανανέωση και με τη δεύτερη φετινή μετεγγραφή συνεχίστηκε η ενίσχυση του ρόστερ του Απόλλωνα Καλαμάτας εν όψει της συμμετοχής στην Pre League βόλεϊ των γυναικών. Έτσι, για 3η συνεχόμενη χρονιά τα μελανόλευκα θα φοράει η 23χρονη Λίνα Αποστολοπούλου. «Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τη διοίκηση του Σπαρτιατικού για την αγαστή συνεργασία που διέπει τις σχέσεις των δυο συλλογών και αποτελούν παράδειγμα σωστής συνεργασίας και αγάπης για το άθλημα», αναφέρουν οι άνθρωποι του Απόλλωνα για την παραχώρηση της νεαρής παίκτριας.

Επίσης, ο Απόλλωνας καλωσόρισε στην ομάδα την Άντζελα Παπά, η οποία «ξεκίνησε το βόλεϊ στην ομάδα του Αρκαδίου στην Κρήτη. Συνέχισε στην ομάδα ΑΕ Ρέντη, ΑΣ Ηλιούπολης και τη σεζόν 2018-2019 αγωνίστηκε με τη Γ.Σ Ηλιούπολης στην Α1 Εθνική κατηγορία. Την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε σε ομάδα της Γερμανίας. Έχει ύψος 1.83 και αγωνίζεται στη θέση της διαγωνίου. Ευχαριστούμε την ομάδα του Αρκαδίου για τη συνεργασία και τους ευχόμαστε μια καλή αθλητική χρονιά» καταλήγουν οι υπεύθυνοι του Απόλλωνα.

Ο καλαματιανός σύλλογος είχε ανοίξει τον …χορό των μετεγγραφών με την λίμπερο Σοφία Γκιαούρη από τις Αμαζόνες, ενώ ανανεώθηκε η συνεργασία με τις Σοφία Καρακύκλα, Νίκη Κόλλια, Γωγώ Δεδούση, Ειρήνη Σακελλαρίου και Βασιλίνα Πετροπούλου.

Στον πάγκο της ομάδας θα συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά ο Μπάμπης Μυτσκίδης.