Διπλή πρωτιά στη Σίφνο για τον Αναστάση Αθανασουλάκη

Διπλή πρωτιά στη Σίφνο για τον Αναστάση Αθανασουλάκη

Δυναμικά ξεκίνησε μετά την καραντίνα την αγωνιστική δράση ο Καλαματιανός κολυμβητής Αναστάσης Αθανασουλάκης, ο οποίος εξειδικεύεται στην ανοικτή θάλασσα.

Ο αθλητής του Άργη συμμετείχε στον αγώνα Atromitos Race που φιλοξενήθηκε στη Σίφνο, όπου και κατέκτησε δύο πρώτες νίκες, στην απόσταση των 3 χλμ. Πιο συγκεκριμένα ο Αθανασουλάκης έφτασε πρώτος στην ακτή στον αγώνα που έγινε στον Πλατύ Γιαλό με χρόνο 42’20’’, ενώ ήταν πάλι 1ος στον αγώνα στη Χρυσοπηγή και μάλιστα με αρκετά βελτιωμένη επίδοση 38 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα.

Το ATROMITOS RACE SIFNOS 2020 έγινε υπό την αιγίδα και τη συμπαράσταση του Δήμου Σίφνου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στις 11 και 12 Ιουλίου 2020, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ως διήμερη αθλητική εκδήλωση, η οποία θα περιλάμβανε τέσσερις κολυμβητικούς αγώνες, έναν αγώνα ορεινού τρεξίματος και έναν αγώνα δρόμου. Αναλυτικά, οι κολυμβητικοί αγώνες είναι δύο των 3.000 μέτρων, ένας των 1.200 μέτρων και ένας νυχτερινός των 750 μέτρων. Ο ορεινός αγώνας είναι απόστασης 12.500 μέτρων με 465 μέτρα θετική υψομετρική και ο δρομικός 5.000 μέτρων με 30 μέτρα υψομετρική.