Δωρεά δύο απινιδωτών στο Δήμο Μεσσήνης

Δωρεά δύο απινιδωτών στο Δήμο Μεσσήνης

Δύο απινιδωτές δώρισε στο Δήμο Μεσσήνης ο ιδιοκτήτης της καφετέριας «Coffee House», Παναγιώτης Καρύγιαννης, τους οποίους παρέδωσε ο ίδιος χθες στο δήμαρχο Γιώργο Αθανασόπουλο και τον αντιδήμαρχο Χαράλαμπο Μακρή.

Ο κ. Αθανασόπουλος συνεχάρη τον επιχειρηματία για την πρωτοβουλία του και σημείωσε ότι τέτοιες εθελοντικές ενέργειες είναι ευπρόσδεκτες από τη Δημοτική Αρχή, ενώ αποδεικνύουν την ευαισθησία των δημοτών για κοινωνικά θέματα και τη διάθεση συνεργασίας με το Δήμο, κάτι το οποίο και ο ίδιος επιδιώκει. Ευχήθηκε τέτοιες ενέργειες να βρουν μιμητές και ανέφερε ότι οι απινιδωτές θα τοποθετηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο και το Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.

Ο κ. Καρύγιαννης εξήγησε ότι η δωρεά έγινε στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των πέντε ετών από τη λειτουργία της καφετέριάς του και σε ένδειξη κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς απέναντι στους δημότες που στηρίζουν την επιχείρησή του. Εξέφρασε, δε, την ελπίδα οι απινιδωτές να είναι «αχρείαστοι», αλλά αν- ο μη γένοιτο- χρειαστούν,  να μπορέσουν να σώσουν ζωές.

Κ. Γαζ.