Εκλογές για νέο ΔΣ στον Σύλλογο Αντισφαίρισης Μεσσήνης


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αντισφαίρισης Μεσσήνης, σε τακτική συνεδρίασή του, υπ΄αριθμ.58 της 7/7/2020, αποφάσισε να συγκαλέσει τα τακτικά μέλη του, σε έκτακτη Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το Καταστατικό του σωματείου λόγω λήξης της διετούς θητείας του.

Ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η Κυριακή 19η Ιουλίου 2020 ως η  ημέρα σύγκλησης της Γ.Σ. και σε περίπτωση μη απαρτίας, ως επαναληπτική και οριστική ημέρα σύγκλησης της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης ορίζεται η Κυριακή  26η Ιουλίου 2020

ΤΟΠΟΣ διεξαγωγής των εργασιών της  Γενικής Συνέλευσης ορίζεται τα γραφεία μας στον Αθλητικό Κέντρο Αγ. Νικολάου Μεσσήνης.

ΩΡΑ έναρξης της Γενικής Συνέλευσης ορίζεται η 18:30.

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης της Γενικής Συνέλευσης καθορίζονται ως εξής:

1.                Εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γραμματέα, ψηφολέγκτη Γ.Σ.

2.                Εκλογή  Εφορευτικής Επιτροπής Γενικής Συνέλευσης. Σύμφωνα με το Ν. 4639 άρθρο έβδομο παρ. 3, στην τριμελή εφορευτική επιτροπή θα προεδρεύει υποχρεωτικά δικαστικός αντιπρόσωπος.

3.                Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για τα όργανα διοίκησης του Συλλόγου (Δ.Σ – ελεγκτικής επιτροπής) και για την εκλογή των αντιπροσώπων σε υπερκείμενες αθλητικές ενώσεις και ομοσπονδίες.

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας των μελών,  να υποβληθούν το αργότερο έως και την Παρασκευή  17 Ιουλίου  (3 ημέρες τουλάχιστον προ της ΓΣ σύμφωνα με την παράγραφο 3, του άρθρου 18 του καταστατικού) στο  ΔΣ.