Καλαμάτα: Μητέρα με δύο ανήλικα προσπάθησε να πετάξει παράνομα για Βιέννη

Καλαμάτα: Μητέρα με δύο ανήλικα προσπάθησε να πετάξει παράνομα για Βιέννη

Δεύτερο περιστατικό παράνομης εξόδου από τη χώρα με πλαστά έγγραφα, μέσα στις πρώτες ημέρες λειτουργίας του αεροδρομίου, εντόπισαν οι αστυνομικοί του εκεί σταθμού. Αυτή τη φορά μια νεαρή μητέρα με τα δύο ανήλικα κοριτσάκια της.

Το βράδυ της Δευτέρας αστυνομικοί του αεροδρομίου συνέλαβαν μια 29χρονη από τη Σύρια, για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Οι αστυνομικοί του Σταθμού του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων της γυναίκας, η οποία είχε σκοπό να ταξιδέψει για τη Βιέννη της Αυστρίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν πλαστά. Μαζί της είχε και τα δύο ανήλικα παιδιά της, ηλικίας ενός έτους και τεσσάρων.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα δελτίο ταυτότητας Ιταλικών Αρχών, ενώ η 29χρονη και για τα δύο ανήλικα παιδιά της που συνόδευε υπέδειξε δελτία ταυτοτήτων Ιταλικών Αρχών, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.

Η 29χρονη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Β.Β.