Κυπαρισσία: Δίδυμες συγκέντρωσαν υψηλές βαθμολογίες στις Πανελλαδικές!

Κυπαρισσία: Δίδυμες συγκέντρωσαν υψηλές βαθμολογίες στις Πανελλαδικές!

Διπλή χαρά για την οικογένεια του ιερέα Ευάγγελου Σίμου στην Κυπαρισσία, καθώς οι δίδυμες κόρες του, Ειρήνη και Ευαγγελία, από το ΓΕΛ Κυπαρισσίας, συγκέντρωσαν υψηλές βαθμολογίες στις Πανελλαδικές!

H Ευαγγελία επισήμανε: «Συγκέντρωσα 17.850 μόρια! Οι Πανελλαδικές ήταν ένας αγώνας απαιτητικός, στον οποίο όμως καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε. Εγώ, να σας πω την αλήθεια, δεν αγχώθηκα ιδιαίτερα. Ήθελε μεθοδικότητα, συστηματικότητα, πρόγραμμα και σύμφωνα να είμαστε πιστοί στο πρόγραμμα. Δε μου φάνηκαν ιδιαίτερα δύσκολες οι Πανελλήνιες. Παρόλα αυτά, είτε εύκολα είτε δύσκολα, πρέπει να είσαι προσεκτικός. Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα στο μυαλό μου με την Ψυχολογία, όμως στην πορεία του χρόνου, βλέποντας εις βάθος τα μαθήματα, οι προτιμήσεις μου πολλαπλασιάστηκαν, χωρίς όμως να έχω κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου. Περίμενα και τ’ αποτελέσματα για να σκεφτώ συγκεκριμένα».

Η Ειρήνη, με 18.425 μόρια, σημείωσε : «Κατ’ αρχάς, έχω πάθει σοκ! Είναι το αντίδωρο σε όλο αυτό τον αγώνα. Οι κόποι μου δεν πήγαν χαμένοι! Ευχαριστώ πάρα πολύ το διευθυντή μας, τον κ. Αντωνόπουλο, για τη στήριξη που μας παρείχε, και τους καθηγητές μας που υπήρξαν σημαντικοί σε αυτό. Δεν είχα σκεφτεί Σχολή. Περίμενα πρώτα να δω τι θα συγκεντρώσω από μόρια. Σκέφτομαι τη Νομική».

Ερωτηθείσα για το πώς ήταν η σχέση με τη δίδυμη αδελφή της, απάντησε: «Είχαμε άριστη συνεργασία, δίναμε η μία στην άλλη συμβουλές, βοήθεια, λύναμε η μία της άλλης απορίες. Συνεννοούμασταν και στηρίζαμε η μία την άλλη!».

Η.Γ.