Νέες μηνύσεις για απόρριψη σκουπιδιών στο Αλιμάκι – Συνελήφθη αντιδήμαρχος

Νέες μηνύσεις για απόρριψη σκουπιδιών στο Αλιμάκι – Συνελήφθη αντιδήμαρχος

Μετά τη χθεσινοβραδινή έκτακτη συνεδρίαση-«παρωδία» του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας για τη διαχείριση των απορριμμάτων, χωρίς απόφαση, αφού ο δήμαρχος είπε ότι έχει απόφαση του κ. Νίκα για τα σκουπίδια στο Αλιμάκι, σήμερα κατατέθηκαν νέες μηνύσεις επειδή απορριμματοφόρα άδειασαν στον παράνομο σκουπιδότοπο που ακόμα καίγεται, με την αστυνομία να ενημερώνει αρμοδίως την Εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας και να δίδεται εντολή για να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Το πρωί κάτοικοι των Ραχών αντιλήφθηκαν και διαπίστωσαν ότι απορριμματοφόρα άδειασαν σκουπίδια στο Αλιμάκι και υπέβαλλαν νέες μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Μάλιστα, συγκεντρωμένοι στις Ράχες, χωρίς να κλείνουν το δρόμο, έβγαλαν φωτογραφίες τα απορριμματοφόρα με τα στοιχεία τους. Παράλληλα, ζητούν να δοθεί στη δημοσιότητα το έγγραφο που ο κ. Λεβεντάκης ισχυρίστηκε χθες το βράδυ ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου ότι είναι απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, για να συνεχίσουν τα αδειάζουν τα απορριμματοφόρα τα σκουπίδια στο Αλιμάκι.

Κάτοικοι της περιοχής ισχυρίζονται ότι ο κ. Νίκας με την απόφασή του κήρυξε το δήμο Τριφυλίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και στην απόφαση δεν αναφέρεται να πηγαίνουν τα σκουπίδια στο Αλιμάκι.

Να σημειωθεί τέλος ότι πριν λίγο συνελήφθη ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αλέκος Κουτρουμπής