Στα εγκαίνια του εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου Δυτικής Μάνης ο Μίλτος Χρυσομάλλης

Στα εγκαίνια του εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου Δυτικής Μάνης ο Μίλτος Χρυσομάλλης

Στα εγκαίνια του εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου του Δήμου Δυτικής Μάνης στο Προάστειο παραβρέθηκε την Κυριακή 28 Ιουνίου ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης, έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου Δυτικής Μάνης κ. Δημήτρη Γιαννημάρα και του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Στέφανου Κολοκούρη, παρόντος και του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μάνης κ.κ. Χρυσόστομου.

Η έναρξη λειτουργίας του νέου εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου είναι το πρώτο βήμα στην προσπάθεια για την ίδρυση νέου μόνιμου πυροσβεστικού κλιμακίου στη Μεσσηνιακή Μάνη, μια προσπάθεια που αποτελεί προτεραιότητα για τον Μίλτο Χρυσομάλλη, ο οποίος έχει ήδη επισκεφθεί για το θέμα αυτό από το φθινόπωρο τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη, όπως επίσης και για το θέμα του μόνιμου πυροσβεστικού κλιμακίου Πεταλιδίου.

«Με μεγάλη χαρά βρίσκομαι σήμερα στην πατρογονική γη για να εγκαινιάσουμε τον εποχικό πυροσβεστικό σταθμό Δυτικής Μάνης, η λειτουργία του οποίου θα συνεισφέρει σημαντικά στο αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών της περιοχής, πάντα σε αγαστή συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Δυτικής Μάνης «ΓΑΙΑ», το έργο του οποίου είναι πολύπλευρο, σημαντικό και όχι μόνο για την περιοχή της Μάνης. Ευτυχώς που υπήρχε η «ΓΑΙΑ» όλα αυτά τα χρόνια! Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και κυρίως στον κύριο Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, όπως επίσης οφείλουμε συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Δυτικής Μάνης κ. Δημήτρη Γιαννημάρα για την παραχώρηση του παλαιού σχολείου του Προαστείου και την εξαιρετική δουλειά των υπηρεσιών του δήμου στη μετατροπή του. Ο εποχικός πυροσβεστικός σταθμός είναι το πρώτο βήμα μέχρι η Δυτική Μάνη να αποκτήσει το μόνιμο πυροσβεστικό κλιμάκιο που έχει ανάγκη», τόνισε στον χαιρετισμό του ο Μίλτος Χρυσομάλλης.