Συνελήφθη 40χρονος που φυλούσε το χασίς σε γυάλινα βαζάκια με κωδικούς

Συνελήφθη 40χρονος που φυλούσε το χασίς σε γυάλινα βαζάκια με κωδικούς

Σε γυάλινα βαζάκια, κάθε ένα από τα οποία έφερε έναν κωδικό, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, παρέπεμπε στην ποιότητα, την ποικιλία και τη χρονιά καλλιέργειας, διατηρούσε ποσότητες χασίς ένας 40χρονος αλλοδαπός στους Γαργαλιάνους.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων, έπειτα από πληροφορίες το πρωί της Τετάρτης πήγαν στην αγροτική θέση «Αγιοπετρίτικα» στους Γαργαλιάνους, όπου βρισκόταν αγροικία του 40χρονου αλλοδαπού.

Συνολικά οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν: 18 ποσότητες κάνναβης σε γυάλινα βαζάκια βάρους 198 γραμμαρίων, κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα, συσκευή εκτόξευσης χημικών ουσιών (σπρέι πιπεριού), 3 κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας και εξοπλισμό εσωτερικής καλλιέργειας φυτών κάνναβης (ανεμιστήρες, λάμπες κ.ά.).

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 40χρονο και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Πλέον θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Β.Β.