Άλλες 4 συλλήψεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας

Άλλες 4 συλλήψεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας

Καθημερινό δελτίο έχουν γίνει πλέον οι συλλήψεις αλλοδαπών στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, οι οποίοι παράνομα προσπαθούν να φύγουν από τη χώρα.

Τη Δευτέρα, συνελήφθησαν, από τους αστυνομικούς του εκεί Σταθμού άλλα τέσσερα άτομα ηλικίας 24, 25, 26 και 48 ετών, για πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για την Φρανκφούρτη και το Ντίσελντορφ της Γερμανίας, καθώς διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν πλαστά.

Αρχικά, συνελήφθη ένας 25χρονος από τη Συρία που ήθελε να ταξιδέψει για την Φρανκφούρτη και επέδειξε ταυτότητα Πορτογαλικών Αρχών.

Ακολούθως, στην πτήση για Ντίσελντορφ συνελήφθη ένας 26χρονος Σύρος που έδειξε ταυτότητα Βουλγαρικών Αρχών, ένας 48χρονος Σύρος που έδειξε ταυτότητα Τσέχικων Αρχών κι ένας 24χρονο επίσης από τη Συρία που έδειξε ταυτότητα Βουλγαρικών Αρχών

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Β.Β.