Έξι ακόμα συλλήψεις στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Έξι ακόμα συλλήψεις στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Για το Μπέργκαμο της Ιταλίας, προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες και κατέληξαν στα κρατητήρια με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας και της παράβασης της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Οι νέες συλλήψεις έγιναν στον Κρατικό Αερολιμένα της Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Σταθμού του αεροδρομίου της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, το πρωί της Τρίτης.

Οι αστυνομικοί, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων των αλλοδαπών , οι οποίοι είχαν όλοι σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για το Μπέργκαμο της Ιταλίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν πλαστά.

Αρχικά, συνελήφθη ένας 36χρονος από το Καμερούν, ο οποίος επέδειξε στους αστυνομικούς  διαβατήριο Γαλλικών Αρχών. Ακολούθως, συνελήφθησαν ένας 23χρονος, ένας 28χρονος, ένας 21χρονος και δύο 22χρονες, όλοι από τη Συρία, οι οποίοι επέδειξαν δελτία Ταυτότητας Ιταλικών Αρχών. Όλα τα έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.