Η Ν. Γιαννακοπούλου κοντά στα προβλήματα των επιχειρηματιών της Μεσσηνίας

Η Ν. Γιαννακοπούλου κοντά στα προβλήματα των επιχειρηματιών της Μεσσηνίας

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας πραγματοποιήθηκε από τη βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας του Κινήματος Αλλαγής και υπεύθυνη για το Νομό Μεσσηνίας, Νάντια Γιαννακοπούλου και το γραμματέα της Νομαρχιακής Μεσσηνίας του ΚINAL, Δημήτρη Ανδριανόπουλο, στο πλαίσιο εξορμήσεων στη Μεσσηνία.

Κατά την επίσκεψη ενημερώθηκαν για ζητήματα και προβλήματα που άπτονται της λειτουργίας του Επιμελητηρίου, από τον πρόεδρο Βαγγέλη Ξυγκώρα και το γενικό γραμματέα, Παύλο Γκραίκη.

Συγκεκριμένα, στη συζήτηση που έλαβε χώρα έγινε αναφορά στους τρόπους και τις διαδικασίες ανάπτυξης της Μεσσηνίας στους κλάδους της γεωργίας, του τουρισμού και του εμπορικο-επιχειρηματικού κόσμου. Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης, όμως, κινήθηκε γύρω από τα θέματα και τα προβλήματα που ταλανίζουν τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και ευρύτερα τις επιχειρήσεις από τα μέτρα που πάρθηκαν λόγω της πανδημίας του Covid-19.

H βουλευτής, από την πλευρά της, δεσμεύθηκε ότι θα σταθεί δίπλα στο Επιμελητήριο στη δύσκολη περίοδο που έρχεται και θα γίνει αρωγός για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Μεσσηνία, μέσω της κοινοβουλευτικής δραστηριότητάς της.