Pre-League: Στις 7 Σεπτεμβρίου η έναρξη για την φιλόδοξη Καλαμάτα ‘80

Pre-League: Στις 7 Σεπτεμβρίου η έναρξη για την φιλόδοξη Καλαμάτα ‘80

Κάτι περισσότερο από μια εβδομάδα απομένει για την έναρξη της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της Καλαμάτας ’80 που έχει προγραμματιστεί για την άλλη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, ενώ θα προηγηθούν τα τεστ για covid-19 για όλους τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και τους άμεσα εμπλεκόμενους με το τμήμα.

Η τοπική μας ομάδα «εγκαινιάζει» τη νεοσύστατη κατηγορία Pre-League και παρά τα εμπόδια που έχει φέρει στη ζωή μας και στον αθλητισμό η πανδημία του κορωνοϊού, ετοιμάζεται να το …ζήσει. ‘

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ντάκουρη, ο οποίος συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία των «Λύκων», με τον Στέφανο Μάνα στο πλευρό του: «Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη κατάσταση για όλους μας και είμαστε αναγκασμένοι να αφήσουμε στην άκρη πολλά πράγματα που σχεδιάζαμε να υλοποιήσουμε. Έχουμε όμως σκοπό να ευχαριστηθούμε τη χρονιά. Ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει ένα είδους «αντίδοτο», ενώ κίνητρο είναι για εμάς το γεγονός ότι διαθέτουμε μια πολύ καλή ομάδα και κίνητρο μας δίνει και το ότι κάποιοι μας θεωρούν ως φαβορί στον όμιλό μας» ανέφερε στο «Θ» ο Παναγιώτης Ντάκουρης, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του 14 πετοσφαιριστές, με τη διατήρηση του σταθερού κορμού της ομάδας και μια σειρά από πολύ σημαντικές προσθήκες.