Τρεις ακόμα συλλήψεις στο αεροδρόμιο για παράνομη έξοδο από τη χώρα

Τρεις ακόμα συλλήψεις στο αεροδρόμιο  για παράνομη έξοδο από τη χώρα

Σε Ιταλία και Πολωνία επιχείρησαν να ταξιδέψουν με παράνομα έγγραφα από το αεροδρόμιο Καλαμάτας τρία άτομα το πρωί της Τρίτης, σε ξεχωριστές περιπτώσεις, και συνελήφθησαν για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Σταθμού του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας αρχικά συνέλαβαν έναν 23χρονο από το Πακιστάν, ο οποίος είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για το Μιλάνο της Ιταλίας. Κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών του εγγράφων διαπιστώθηκε ότι ήταν πλαστά. Από την κατοχή του κατασχέθηκε δελτίο ταυτότητας Αρχών Ισπανίας, το οποίο υπέδειξε για να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

Ακολούθως, συνελήφθη ένας 35χρονος από την Τουρκία, ο οποίος είχε σκοπό να ταξιδέψει για τη Βαρσοβία της Πολωνίας και υπέδειξε στους αστυνομικούς δελτίο ταυτότητας πολωνικών Αρχών.

Τέλος, οι αστυνομικοί συνέλαβαν μια 42χρονη από την Τουρκία, η οποία μαζί με την 9χρονη κόρη της προσπάθησε να επιβιβασθεί στην πτήση για τη Βαρσοβία της Πολωνίας, όμως οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τα δελτία ταυτότητας βελγικών Αρχών που υπέδειξε ήταν πλαστά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Β.Β.