Τριφυλία: Σημαντικές επιτυχίες εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση!

Τριφυλία: Σημαντικές επιτυχίες εισαγωγής  στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση!

Διακρίσεις πέτυχαν για ακόμα μια χρονιά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις οι μαθήτριες και οι μαθητές των Γενικών Λυκείων της Τριφυλίας και του 1ου ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας.

Μάλιστα, λαμβάνουν ακόμα μεγαλύτερη αξία, καθώς η φετινή χρονιά εξαιτίας της πανδημίας είχε ιδιαιτερότητες και δυσκολίες, αλλά και επειδή οι υποψήφιες και υποψήφιοι πέρασαν σε Σχολές και Τμήματα που αποτελούν τις πρώτες επιλογές τους!

Μάλιστα, η Χριστίνα Λαμπροπούλου από το 1ο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας πέρασε 5η στην Οδοντιατρική Αθηνών, όπως μας είπε! Η ανακοίνωση των βάσεων, ως γνωστόν, έγινε χθες το πρωί και μιλήσαμε με επιτυχούσες και επιτυχόντες.

Αναστασία Σκοτάδη, ΓΕΛ Κυπαρισσίας: «Πριν από λίγο ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων και πέρασα στην Ψυχολογία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί υπήρξε η πρώτη μου επιλογή από τη στιγμή που ήρθα στο Λύκειο. Νιώθω πολύ ικανοποιημένη με τον εαυτό μου που οι προσπάθειές μου, αυτό το χρόνο, απέδωσαν καρπούς. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους καθηγητές μου, το διευθυντή και τον υποδιευθυντή του σχολείου, που στάθηκαν δίπλα μας σ’ αυτό τον αγώνα και μας βοήθησαν, παρά τις δύσκολες συνθήκες που έτυχαν φέτος, να τα καταφέρουμε όσο πιο ανώδυνα σε αυτή την πορεία».

Παναγιώτα Σταματογιαννοπούλου, ΓΕΛ Κυπαρισσίας: «Πέρασα στη Θεσσαλονίκη, Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας). Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη, γιατί στην αρχή είχα απογοητευθεί με το αποτέλεσμα και τους βαθμούς, αλλά τώρα νιώθω ότι είμαι πολύ καλά και ότι είναι μια πολύ καλή Σχολή Ήταν η πρώτη μου επιλογή».

Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου, ΓΕΛ Κυπαρισσίας: «Περνάω στη Νομική Θεσσαλονίκης. Είμαι πολύ χαρούμενη! Ήταν η πρώτη μου επιλογή! Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου, το διευθυντή μου και τον υποδιευθυντή μου που ήταν δίπλα μου. Είμαι αισιόδοξη για το μέλλον. Ευελπιστώ ότι θα είναι το καλύτερο. Θα προσπαθήσω να είναι το καλύτερο! Και όλα είναι μπροστά μου, ο δρόμος είναι μπροστά μου! Ήθελα τη Νομική, δεν μπορώ να πω από παιδική ηλικία, αλλά από όταν μπήκα στο Λύκειο».

Απόστολος Παπαδόπουλος, ΓΕΛ Κυπαρισσίας: «Πέρασα Φαρμακευτική στην Πάτρα. Σχετικά ικανοποιημένος είμαι. Ήταν η δεύτερη επιλογή μου, αλλά χαρούμενος είμαι σχετικά. Θέλω να ευχαριστήσω το σχολείο και τους καθηγητές μου, που με βοήθησαν αρκετά, κυρίως τον τελευταίο καιρό πριν από τις εξετάσεις, και την οικογένειά μου!».

Νίνα Πετροπούλου, ΓΕΛ Κυπαρισσίας: «Περνάω στη Νομική Σχολή Αθηνών. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη! Ήταν η πρώτη μου επιλογή! Πάντα αυτό ήθελα, πραγματικά, από τότε που μπορώ να με θυμηθώ! Είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα το στόχο μου και πιστεύω ότι ο καθένας, άμα το θέλει πραγματικά, μπορεί να τα καταφέρει! Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα!»

Ειρήνη Κατωπόδη, ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας: «Στόχος μου ήταν η Ιατρική, οποιαδήποτε. Έπιασα την Ιατρική στην Πάτρα. Είμαι ευτυχισμένη! Μου άρεσε πάρα πολύ η Ψυχιατρική από την Α’ Λυκείου και αποφάσισα ότι αυτό είναι αυτό που θέλω να κάνω, οπότε επέλεξα την Ιατρική!».

Χριστίνα Λαμπροπούλου, ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας: «Πέρασα στην Οδοντιατρική στην Αθήνα, πέμπτη! Είμαι πολύ ικανοποιημένη. Ήταν αυτό που ήθελα εξαρχής, οπότε πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά!».

Στυλιανή Ντρούλια, ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας: «Έπιασα Διατροφή στην Αθήνα στο Χαροκόπειο. Ήταν εξαρχής η επιλογή μου και χαίρομαι πάρα πολύ που πέτυχα το στόχο μου!».

Βασιλική Νικολοπούλου, ΓΕΛ Γαργαλιάνων: «Είμαι πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Πέρασα Ψυχολογία στο Πάντειο! Ήταν η πρώτη μου επιλογή! Θεωρώ ότι είναι η επιστήμη του μέλλοντος! Πάρα πολύ κόσμο τον νοιάζει η ψυχολογία κι εμένα μου αρέσει να βοηθάω τον κόσμο. Είναι επιστήμη που έχει πολλές προεκτάσεις!  Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές!».

Παναγιώτα Πανταζή, ΓΕΛ Γαργαλιάνων: «Είμαι πολύ ικανοποιημένη και πολύ χαρούμενη με το αποτελέσματα! Πέρασα στο Τμήμα Πληροφορικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το οποίο ήταν η πρώτη μου επιλογή! Το περίμενα από τη στιγμή που είχε βγει η βαθμολογία. Θεωρώ ότι η Πληροφορική είναι επιστήμη του μέλλοντος με πολλές δυνατότητες».

Κωνσταντίνα Ντασάκη, ΓΕΛ Γαργαλιάνων: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη. Πέρασα στο Τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας στη Θεσσαλονίκη. Οι κόποι μου και η προσπάθεια που κατέβαλα δικαιώθηκαν. Γενικά, οι πανελλήνιες απαιτούν αφοσίωση και σκληρή προσπάθεια, αλλά σίγουρα σε κάνουν πιο δυνατό. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, την καθηγήτρια μου και το φροντιστήριο του κ. Δημητρίου Καρδαρά, που ήταν πάντα δίπλα μου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!».

Διονύσης Γιαννακόπουλος, ΓΕΛ Γαργαλιάνων: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα τους στόχους μου, οι κόποι μας απέδωσαν καρπούς. Πέρασα στη δεύτερη επιλογή μου, την Οδοντιατρική Αθηνών, παρ’ όλα αυτά είμαι πολύ χαρούμενος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές που μας βοήθησαν και ήταν πάντα διπλά μας. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά και καλή φοιτητική ζωή».

Γαρυφαλλιά Δρακοπούλου, ΓΕΛ Φιλιατρών: «Ήθελα Ψυχολογία και χαίρομαι που πέρασα! Θα προσπαθήσω να πάρω μεταγραφή από Ρέθυμνο για Αθήνα, γιατί είναι λίγο μακριά, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη!».

Μαριάννα Καυκά, ΓΕΛ Φιλιατρών: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη! Είχα αρκετή αγωνία μέσα στο καλοκαίρι, γιατί ήθελα πολύ το Χημικό, αλλά τώρα πέρασα οπότε νιώθω εντάξει, πολύ καλά! Μου αρέσει περισσότερο το πρακτικό κομμάτι και τα πειράματα».