Έτοιμες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Μεσσήνης

Έτοιμες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Μεσσήνης

Οι σχολικές μονάδες του Δήμου Μεσσήνης, είναι καθ’ όλα έτοιμες, καθαρές και υγειονομικά ασφαλείς για να υποδεχθούν τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου τους μαθητές στις τάξεις τους. Τις προηγούμενες μέρες έγιναν παρεμβάσεις και καθαρισμοί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ενώ ολοκληρώθηκε και η διαδικασία πρόσληψης του βοηθητικού προσωπικού (καθαριστριών ΙΔΟΧ) για την κάλυψη των αναγκών των σχολείων.

Χθες η αρμόδια αντιδήμαρχος Παιδείας, Ελένη Τσέλιου-Μουρούφα, επισκέφθηκε σχολικές μονάδες του Δήμου προκειμένου να ελέγξει το βαθμό ετοιμότητας εν όψει της έναρξής τους τη Δευτέρα και συζήτησε με εκπαιδευτικούς και διευθυντές σχολείων για τα ακολουθούμενα μέτρα προστασίας από τον covid-19.

Ακολούθως, σημείωσε πως η Δημοτική Αρχή έχει ρίξει το βάρος της στους χώρους οι οποίοι τη Δευτέρα θα υποδεχθούν μαθητές και εκπαιδευτικούς, τονίζοντας ότι κάθε σχολείο θα διαθέτει επαρκείς ποσότητες αντισηπτικών διαλυμάτων, απολυμαντικών, μασκών και παγουριών, ανάλογα με τη δυναμικότητά του. Τέλος, ευχήθηκε σε όλους καλή και ασφαλή σχολική χρονιά.