Έτοιμη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού για τη νέα χρονιά

Έτοιμη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού για τη νέα χρονιά

Ο  Μεσσηνιακός Γ.Σ.1888 ανακοίνωσε το έμψυχο δυναμικό του ιστορικού τμήματος Βόλεϊ για την περίοδο 2020-2021 και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, στο οποίο αναμένεται να προστεθούν τουλάχιστον δύο ακόμη παίκτριες:

Ήρθαν στον Μεσσηνιακό :

-ΜΠΟΥΝΑ ΘΕΩΝΗ (λίμπερο) από την ομάδα ΑΟ Ακρίτας Καλαμάτας.

-ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ακραία) από τον Γ.Σ. Άργους με Υποσχετική ενός έτους.

-ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ακραία) από τον ΑΟ Ακρίτα Καλαμάτας.

-ΜΑΡΑΓΚΟΥΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, από την Γ.Ε. Μεσσηνίας με Ελεύθερη μετεγγραφή.

-ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ, από την Γ.Ε. Μεσσηνίας με Ελεύθερη μετεγγραφή.

Συνεχίζουν στον Μεσσηνιακό οι Νατάσα Ραμούνδου, Κέλλυ Χειλαδάκη, Μιράντα Κουτσουροπούλου, Αθηνά Ζερίτη, ενώ από το τμήμα κορασίδων θα ενσωματωθούν στη γυναικεία ομάδα οι Σάντυ Μουργή, Μάρθα Μπουγά, Ξένια Τσάλτα, Βαρβάρα Μπένου, Μαραγκούλια Βασιλική.

Αντίθετα, δεν ανανεώθηκε η συνεργασία με την Μαρία Κωνσταντοπούλου που έμεινε ελεύθερη και την Julia Gatteli, η οποία επέστρεψε εσπευσμένα  στην Βραζιλία λόγω κορονοϊού.

Πήραν μετεγγραφή με την σύμφωνη γνώμη του ΜΓΣ οι:

Μπούκουρα Δώρα (λίμπερο) στον Παναξιακό όπου θα αγωνίζεται στην Volleyleague Γυναικών, Βακάλογλου Ναταλία (πασαδόρος) στον ΑΟΝ Αργυρούπολης που αγωνίζεται στην Α2, Αντωνοπούλου Φωτεινή (ακραία) στον Αίολο Αγυιάς Πάτρας που αγωνίζεται στο περιφερειακό πρωτάθλημα ΕΣΠΕΠ.

Επίσης, πήραν μετεγγραφή χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου  (κάνοντας χρήση άρθρου του κανονισμού της ΕΟΠΕ) οι Σαμπάτη Ιφιγένεια (λίμπερο) στον ΑΟΝ Αμαζόνες N. Ερυθραίας που αγωνίζεται στην Volleyleague και Μπεσή Εβελίνα (πασαδόρος) στον Απόλλωνα Καλαμάτας που αγωνίζεται στην Pre League.

Αποχώρησαν από τον καλαματιανό σύλλογό αφού συνεργάστηκαν με ένα χρόνο Υποσχετικής οι:

Αραπάκη Γαρυφαλλιά (πασαδόρος), επέστρεψε στην ομάδα που ανήκει, τον ΝΟ Καλαμάτας, Γρίβα Αγγελική (κεντρική) από τον Γ.Σ. Άργους και Μαθιουδάκη Νίκη (κεντρική) από τον Κύδωνα Χανίων (οι δύο τελευταίες επέλεξαν να συνεχίσουν στον ΑΟ Ακρίτα Καλαμάτας).

Τέλος, από τις ομάδες των Αναπτυξιακών τμημάτων του ΜΓΣ αποχώρησαν :

Μίσσιου Αγλαΐα (με ελεύθερη μεταγραφή στον ΑΟ Ακρίτας), Μαστορέα Μαρβίνα και Μάνα Γεωργία (διεγράφησαν από το δυναμικό, εκτός περιόδου με αίτηση των κηδεμόνων τους).

«Χαιρετίζουμε όλες τις αθλήτριες που παρέμειναν. Καλωσορίζουμε τις αθλήτριες που ήρθαν. Ευχόμαστε καλή πρόοδο στις αθλήτριες που αποχώρησαν. Σε όλες ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες» καταλήγει η ανακοίνωση του ΜΓΣ.