Σε φουλ ρυθμούς η προετοιμασία της Καλαμάτας ’80, «έκλεισε» η 4άδα του τουρνουά Ι. Μπουσούνης

Σε φουλ ρυθμούς η προετοιμασία της Καλαμάτας ’80, «έκλεισε» η 4άδα του τουρνουά Ι. Μπουσούνης

Δύο εβδομάδες εντατικής προετοιμασίας στο Κλειστό της Παραλίας συμπληρώνει η Καλαμάτα ’80, με τον προπονητή Παναγιώτη Ντάκουρη να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την ανταπόκριση των παικτών του, τη διάθεση συμμετοχής και την όρεξη που επιδεικνύουν καθημερινά, παρ’ ότι το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και προβλέπεται να συνεχιστεί έτσι σε υψηλούς ρυθμούς, αφού «τώρα χτίζουμε αυτό που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια», όπως σχολιάζει ο έμπειρος προπονητής.

Η τοπική μας ομάδα θα λάβει μέρος στο νεοσύστατο πρωτάθλημα της Pre-League και αυτή η πρόκληση έχει φέρει μεγάλο ενθουσιασμό τόσο στις τάξεις του αγωνιστικού τμήματος, όσο και στους παράγοντες του τμήματος που συνεχίζουν με συνέπεια, αλλά και με τις απαραίτητες υπερβάσεις, να δημιουργούν τις προϋποθέσεις ώστε ο ΑΟΚ ’80 να μπορέσει να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις.

Είναι ενδεικτικό ότι με βάση τον σταθερό κορμό των προηγούμενων ετών, «χτίστηκε» ένα πολύ ισχυρό και πλούσιο ρόστερ, ικανό να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα και να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1!

Ο Παναγιώτης Ντάκουρης εξηγεί τον …ευχάριστο «πονοκέφαλο» που ονειρεύεται κάθε προπονητής να έχει στη διάθεσή του δύο ομάδες παικτών, όλοι τους ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και με μικρές διαφορές επιπέδου μεταξύ τους. «Αυτό βοηθάει τους παίκτες να “τραβάνε” ο ένας τον άλλο πιο ψηλά αγωνιστικά, δουλεύοντας ανά πάσα στιγμή μέσα σε ανταγωνιστικές συνθήκες», εξηγεί ο κόουτς των «Λύκων», ενώ  παράλληλα δίνεται η ευκαιρία για εσωτερικά φιλικά, κάτι που μέχρι τώρα ήταν μεγάλο αγκάθι, αφού για να δώσει η ομάδα ένα δυνατό τεστ χρειαζόταν να ταξιδέψει στην Αθήνα. Το πρώτο φετινό τεστ μάλιστα θα είναι ένα τέτοιο εσωτερικό 2πλό που προγραμματίζεται για το άλλο Σάββατο, με τον Ντάκουρη να εξηγεί ότι η κόντρα ανάμεσα στους παίκτες θα είναι περισσότερο ανταγωνιστική και από τη φιλοξενία κάποιας ομάδας της Α2! Λίγες μέρες μετά, στις 30 Σεπτεμβρίου, θα ακολουθήσει το μεγάλο φιλικό ματς με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό, στο Μαρούσι. Όλο το επόμενο διάστημα θα είναι γεμάτο από φιλικά παιχνίδια, ενώ πολλαπλής σημασίας είναι το τουρνουά Ιωάννης Μπουσούνης που θα πραγματοποιηθεί 31 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου στην Καλαμάτα, με τη συμμετοχή της Αγγλικής Πολόνια, όπου προπονητής είναι ο «δικός μας» Βαγγέλης Κουτουλέας, του Πανερυθραϊκού και της Σκύδρας, η οποία είναι το φαβορί του βορείου Ομίλου της Pre-League. Θα προηγηθεί στις 24 Οκτωβρίου η συμμετοχή της Καλαμάτας ’80 στο τουρνουά στη Νέας Ερυθραίας, ενώ για τις 7/11 έχει «κλειδώσει» το φιλικό με την ΑΕΚ στο Κλειστό της Παραλίας.