Στο πένθος η ποδοσφαιρική Μεσσηνία από τον τραγικό χαμό του Νίκου Χατζηαράπη

Στο πένθος η ποδοσφαιρική Μεσσηνία από τον τραγικό χαμό του Νίκου Χατζηαράπη

Στο πένθος βυθίστηκε η Φοινικούντα και η ευρύτερη περιοχή Κορώνης-Μεθώνης, εξαιτίας του χαμού ενός νέου παιδιού. Ο 24χρονος Νίκος Χατζηαράπης έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο, μεγαλώνοντας τον ήδη βαρύ φόρο αίματος στην άσφαλτο. Εκτός από την οικογένεια και τους φίλους του, ο χαμός του άτυχου δικυκλιστή έχει συγκλονίσει και τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Μεσσηνίας, καθώς ήταν μέλος του ΑΟ Φοινικούντας που επαναλειτούργησε φέτος, ξεκινώντας  προετοιμασία μόλις λίγες μέρες πριν.  

Το διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΦ, «καθώς και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρόωρα, αδικοχαμένου παίχτη της ομάδας, Νικόλαου Χατζηαράπη», ανέφερε σε συλλυπητήριο μήνυμα το σωματείο, που σύσσωμο παραβρέθηκε στην κηδεία του Νίκου Χατζηαράπη που έγινε χθες το απόγευμα μέσα σε κλίμα οδύνης στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Φοινικούντα.

Επίσης, το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας «Στο άκουσμα του θανάτου του Ποδοσφαιριστή Νίκου Χατζηαράπη, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του, στο σωματείο Α. Ο. Φοινικούντας και στους οικείους του».

Τον αδικοχαμένο νεαρό αποχαιρετούν, στέλνοντας ταυτόχρονα μηνύματα συμπαράστασης προς τους οικείους του, πολλές τοπικές ομάδες, όπως οι γειτονικές ΑΟ Μεθώνης και Ακρίτας Κορώνης, η Καλλιθέα, ο Εθνικός Μελιγαλά, η ΑΕ Μάνης, ο Πατίστα κ.α.


Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος 24χρονου από τη Φοινικούντα σε τροχαίο

Θλιμμένη ήταν η Κυριακή που ξημέρωσε προχθές στην περιοχή της Πυλίας, καθώς ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

Ειδικότερα, ένας 24χρονος σκοτώθηκε στην επαρχιακή οδό Κορώνης-Μεθώνης, κοντά στο χωριό Βασιλίτσι και την Ιερά Μονή Χρυσοκελλαριάς, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε. Η μηχανή εξετράπη της πορείας της σε παρακείμενο ελαιοπερίβολο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Διερχόμενος οδηγός εντόπισε τον 24χρονο κατά πρωινές ώρες και ειδοποίησε την Αστυνομία.  Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη αργά και η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος τη Φοινικούντα,  όπου ζούσε, όπως και την τοπική ομάδα όπου αγωνιζόταν.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κορώνης.

Β.Β.