Συνελήφθη 43χρονος στον Ταΰγετο με χασίς και 6 δενδρύλλια

Συνελήφθη 43χρονος στον Ταΰγετο με χασίς και 6 δενδρύλλια

Τέσσερα άτομα μέσα σε ένα πρωινό συνελήφθησαν, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, σε Μεσσήνη και Ταΰγετο, για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών. Συνολικά οι αστυνομικοί κατέσχεσαν περίπου 250 γραμμάρια κάνναβης και εκρίζωσαν 6 δενδρύλλια.

Αρχικά, το πρωί της Δευτέρας, στην Αλαγονία Ταϋγέτου του Δήμου Καλαμάτας, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας πραγματοποίησαν έπειτα από πληροφορίες έρευνα σε χώρους ιδιοκτησίας 43χρονου.

Σε αποθήκη του σπιτιού του βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη βάρους 122,3 γραμμαρίων. Η έρευνα συνεχίσθηκε σε αγρόκτημά του, όπου καλλιεργούνταν στο έδαφος 6 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2 μέτρα.

Τέλος, σε έρευνα σε αποθήκη του αγροκτήματός του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ποσότητες κάνναβης, βάρους 113,2 γραμμαρίων.  Συνολικά κατασχέθηκαν 235,5 γραμμάρια κάνναβης.

Το απόγευμα της Δευτέρας αστυνομικοί της ΟΠΚΕ πραγματοποίησαν έλεγχο σε δύο Έλληνες, 25 και 28 ετών, και σε έναν 23χρονο αλλοδαπό. Στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 12,5 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Προανάκριση και για τις δύο υποθέσεις διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας. 

Β.Β.