«Ο παπουτσωμένος γάτος» βάζει τις μπότες και φτάνει Καλαμάτα

«Ο παπουτσωμένος γάτος» βάζει  τις μπότες και φτάνει Καλαμάτα

Η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου ανεβάζει το γνωστό λαϊκό και αγαπημένο παραμύθι “Ο παπουτσωμένος γάτος” του Σαρλ Περώ κι ένας από τους σταθμούς της περιοδείας θα είναι το Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας την Κυριακή 1η Νοεμβρίου. 

Ο πιο παιχνιδιάρης Γάτος όλων των παραμυθιών ξεκινά με μία φαινομενικά αδικία. Ένας φτωχός μυλωνάς αφήνει κληρονομιά στον πρώτο και το δεύτερο γιο ό,τι έχει, ενώ στον τρίτο ένα τσουβάλι με ένα Γάτο! 

Ο Γάτος δεν είναι απλά ένας κοινός Γάτος, αλλά είναι πολύ ιδιαίτερος! Μιλάει σαν άνθρωπος! Φοράει μπότες! Και πάνω από όλα, είναι έξυπνος! Έτσι θα βοηθήσει το μικρό γιο στην αρχή να βγάλει χρήματα για να μπορέσει να ζήσει και στην πορεία να τον χρίσει Κόμη, να του δώσει το παλάτι του Γίγαντα και να παντρευτεί την αγαπημένη του Πριγκίπισσα!

Το έργο είναι συνάμα και διδακτικό, γιατί μιλάει για το πώς δημιουργείται και χτίζεται μία φιλία μέσα από τη διαφορετικότητα, για το δίκαιο και το άδικο, 

για την επιπολαιότητα και το κόστος της, για την ανιδιοτελή προσφορά και βοήθεια, για την επιβολή της σωματικής δύναμης και τη δύναμη της εξουσίας με σκοπό να κυριαρχήσει ο φόβος και την τελική νίκη της δύναμης του μυαλού και της αγάπης!

Ώρες παραστάσεων: 4.00 και 6.00 μ.μ.

Γενική είσοδος: 9 ευρώ

Προπωλούνται εισιτήρια στο VIVA.GR

Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ 

Τηλ. επικοινωνίας: 697 3056635.

Στην παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Σαμαράς, Κατερίνα Αναστασίου, Πέτρος Γρύλλος, Σάββας Γραμματικός, Ελευθερία Μπουράνη.