Συνάντηση του δημάρχου Καλαμάτας με τον πρόεδρο της «ΑΝΕΝ Α.Ε.»

Συνάντηση του δημάρχου Καλαμάτας  με τον πρόεδρο της «ΑΝΕΝ Α.Ε.»

Συνάντηση με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της «ΑΝΕΝ Α.Ε.», Κυριάκο Σαραβελάκη, είχε στο γραφείο του ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια τηλεφωνικής επικοινωνίας στο πλαίσιο ενημέρωσης του δημάρχου για τα θέματα που αφορούν στην «ΑΝΕΝ  Α.Ε.»,  μέτοχος της οποίας είναι και ο Δήμος Καλαμάτας.

Υπήρξε συζήτηση για το ιστορικό της εταιρείας αλλά και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει το αμέσως επόμενο διάστημα, τη στιγμή που είναι σε εξέλιξη ένα 8ετές Σχέδιο Εξυγίανσης.

Κατά τη συζήτηση, από τον κ. Σαραβελάκη -μεταξύ άλλων- επισημάνθηκε ότι κατά την παρούσα χρονική περίοδο επιδιώκεται η αναβάθμιση και η εν γένει ανάπτυξη της εταιρείας με τη συμμετοχή αρκετών μετόχων της στις αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Επίσης, ο δήμαρχος ενημερώθηκε για τις διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για τη ρύθμιση/τακτοποίηση των οφειλών προς το ΝΑΤ και το Ελληνικό Δημόσιο και του ζητήθηκε να συμβάλει, θεσμικά στην υποστήριξή τους.  

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες μέρες ο δήμαρχος είχε συναντηθεί και με μέλη Επιτροπής Μικρομετόχων της ΑΝΕΝ.