Το Σάββατο 5 μ.μ. Αμαζόνες-ΑΕΚ και στις 8 το βράδυ Απόλλων-Μαρκόπουλο

Το Σάββατο 5 μ.μ. Αμαζόνες-ΑΕΚ και στις 8 το βράδυ Απόλλων-Μαρκόπουλο

Λίγα 24ωρα απομένουν για το μεγάλο τουρνουά βόλεϊ γυναικών που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στο Κλειστό της Παραλίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Απόλλωνα Καλαμάτας για το πρωτάθλημα της Pre-League, και δίνει την αφορμή να έρθουν για πρώτη φορά στην Καλαμάτα τρεις κορυφαίες ομάδες που αγωνίζονται στην Volley League (πρώην Α1).

Για την ΑΕΚ, το Μαρκόπουλο και τις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας θα αποτελέσει ένα δυνατό τεστ, μια βδομάδα πριν την πρεμιέρα των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεών τους, ενώ το καλαματιανό συγκρότημα, που ανέβηκε φέτος στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, βρίσκεται περίπου στη μέση της προετοιμασίας της πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και θα έχει «μια σημαντική ευκαιρία να δει απέναντι σε ισχυρές ομάδες την αντοχή της», όπως σημειώνουν οι υπεύθυνοι του Απόλλωνα, τονίζοντας ακόμη και τα εξής: «το τουρνουά διοργανώνεται από το σύλλογο μας και βρίσκεται υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, ενώ υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Την επιμέλεια της αφίσας του τουρνουά είχε η Ακριβή Καλογεροπούλου, συνεργάτιδα του Δήμου Καλαμάτας, ενώ την επιμέλεια και φροντίδα του τουρνουά έχει επωμιστεί η Άστρη Μαυρέα, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Δήμου μας και συνεργάτης του δημάρχου».

Το τουρνουά θα ξεκινήσει το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 5 μ.μ., με την συνάντηση Αμαζόνες-ΑΕΚ, ενώ θα ακολουθήσει στις 8 μ.μ. η αναμέτρηση του Απόλλωνα με το Μαρκόπουλο. Την Κυριακή θα διεξαχθούν οι τελικοί, στις 3 μ.μ. ο μικρός για την 3η θέση και στις 6 μ.μ. ο μεγάλος, που θα κρίνει το νικητή της διοργάνωσης.