Υλικό προστασίας από τον κορωνοϊό στους οδηγούς ταξί της Πελοποννήσου

Υλικό προστασίας από  τον κορωνοϊό στους οδηγούς ταξί της Πελοποννήσου

Υλικό προστασίας από τον κορωνοϊό διατέθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στους οδηγούς ταξί.

Να σημειωθεί πως το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί είχε στείλει αίτημα το Μάιο στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, ζητώντας να τους χορηγηθεί υλικό προστασίας. Έτσι τις προηγούμενες μέρες από τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες έγινε παράδοση σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα στους υπευθύνους εκπροσώπους των Σωματείων υλικού προστασίας.

Η κάθε ατομική συσκευασία (σακούλα) περιλαμβάνει μάσκες, αντισηπτικό τζέλ, απολυμαντικό σπρέι και γάντια, προκειμένου να διανεμηθούν στους περίπου 1.800 οδηγούς των ταξί της Πελοποννήσου.  

Κάθε ενδιαφερόμενος οδηγός ταξί (είτε είναι μέλος Σωματείου είτε όχι), προκειμένου να παραλάβει το υλικό του, μπορεί να απευθυνθεί στον αντίστοιχο υπεύθυνο- για την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας υπεύθυνος για τη διανομή του υλικού είναι ο κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, τηλέφωνο επικοινωνίας 6978 073837 και email: papadopoulosvasilada@gmail.com.

«Εκ μέρους και όλων των επαγγελματικών οργανώσεων (Σωματείων Ταξί) της Πελοποννήσου εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, στους αντιπεριφερειάρχες, στον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Σωτήρη Καμαρινόπουλο και στους εμπλεκόμενους υπαλλήλους της Περιφέρειας», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Περιφερειακό Συμβούλιο των Ταξί Πελοποννήσου.