60χρονος έκρυβε τα ναρκωτικά σε σπίτι που επιστατούσε στη Βέργα

60χρονος έκρυβε τα ναρκωτικά σε σπίτι που επιστατούσε στη Βέργα

Επτά ανισοβαρείς ποσότητες με χασίς έκρυβε σε σπίτι που επιστατούσε στην περιοχή της Βέργας ένας 60χρονος, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το μεσημέρι της Δευτέρας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνολικά οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 875 γραμμάρια χασίς, ζυγαριές ακριβείας, χρήματα και αντικείμενα που σχετίζονται με τη διακίνηση ναρκωτικών.

Στο ψυγείο

Έπειτα από πληροφορίες οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τις κινήσεις του 60χρονου. Το μεσημέρι της Δευτέρας πήγε σε σπίτι που επιστατούσε στην περιοχή της Βέργας κι όταν προσέγγισε το σημείο που φυλούσε τα ναρκωτικά, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών επενέβησαν, τον συνέλαβαν και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο 60χρονος χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο σπίτι στη Βέργα για την αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών (καβάτζα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται από την Αστυνομία).

Σε αποθήκη δίπλα στο κοτέτσι βρήκαν ένα παλιό ανενεργό ψυγείο, όπου ο 60χρονος έκρυβε επτά ανισοβαρείς ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 875 γραμμαρίων, δύο ζυγαριές ακριβείας και ταινία συσκευασίας ναρκωτικών ουσιών, τα οποία κατασχέθηκαν.

Χρήματα

Στη συνέχεια έγινε έρευνα στο σπίτι του στην Καλαμάτα, όπου οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Επίσης, στην κατοχή του 60χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο, μεταλλικά κλειδιά και τηλεχειριστήριο, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε το αυτοκίνητό του, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο 60χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Της Βίκυς Βετουλάκη