Δ.Σ. Τριφυλίας: Χωρίς απαρτία η δια ζωής, σε έκτακτη δια περιφοράς καλούνται σήμερα

Δ.Σ. Τριφυλίας: Χωρίς απαρτία η δια ζωής, σε έκτακτη δια περιφοράς καλούνται σήμερα

Με lockdown και αυστηρά περιοριστικά μέτρα για συναθροίσεις και αποστάσεις σε ισχύ δεν είχε απαρτία η προχθεσινή δια ζώσης συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Σώματος στο Δημοτικό Μέγαρο Κυπαρισσίας παρέστησαν μόνο 10 από τους 27 δημοτικούς συμβούλους Τριφυλίας.

Σημειώνεται ότι ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία», Δημήτρης Δριμής, μαζί με το δημοτικό της σύμβουλο, Γιάννη Παρασκευόπουλο, απέστειλε την Πέμπτη και ώρα 12.16 μ.μ. επείγον έγγραφο προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. Τριφυλίας, με κοινοποίηση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου, με θέμα «Μη σύννομη πρόσκληση και συνεδρίαση Δ.Σ.».

Χθες και ώρα 2.04 μ.μ. από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Τμήμα Διοικητικού – Οικονομικού Νομού Μεσσηνίας εστάλη στο Δήμο Τριφυλίας υπόψη γραφείου Δημάρχου (αποστολή με email) εξαιρετικά επείγον έγγραφο με αριθ. πρωτ. 204641 και θέμα «Μη σύννομη πρόσκληση Δ.Σ.», στο οποίο γίνεται αναφορά σε εγκυκλίους του ΥΠΕΣ και τη χθεσινή με Αριθμό 426, ΑΠ: 77233/ 13.11.2020 (ΑΔΑ: 6ΩΚΛ46ΜΤΛ6-ΥΔ4) «Ενημέρωση για την οργάνωση και λειτουργία των Δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας».