Τρία χρυσά μετάλλια ο Γιάννης Ηλιάδης σε διεθνή διαδικτυακό αγώνα

Τρία χρυσά μετάλλια ο Γιάννης Ηλιάδης σε διεθνή διαδικτυακό αγώνα

Ο Φιλιατρινός αθλητής ρυθμικής γυμναστικής κατακτά συνέχεια και πιο υψηλούς στόχους

Τρία χρυσά μετάλλια είναι η «συγκομιδή» του Φιλιατρινού αθλητή ρυθμικής γυμναστικής, Γιάννη Ηλιάδη, σε διεθνή διαδικτυακό αγώνα συλλόγου της Βραζιλίας που διεξήχθη τα ξημερώματα του Σαββάτου!

Μετά την αξιολόγηση που έγινε online, ο πολυνίκης και πολυτάλαντος αθλητής, κατέκτησε την 1η θέση στο σύνθετο ατομικό και την 1η θέση στη Μπάλα καθώς και τις Κορίνες.

Παρά τις δυσκολίες λόγω κορωνοϊού αλλά και τραυματισμού που υπέστη το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ο Γιάννης προπονείται εντατικά στην Καλαμάτα, διαρκώς βελτιώνεται αγωνιστικά και πριν λίγες μέρες σε διεθνή διαδικτυακό αγώνα συλλόγου του Μεξικού είχε κατακτήσει ένα χρυσό και δύο ασημένια μετάλλια!

Στον αγώνα τα ξημερώματα του Σαββάτου είχε μια ατυχία στη Μπάλα η οποία του κόστισε στη βαθμολογία, ωστόσο κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση!

Γεγονός που αναδεικνύει την αγωνιστική του πυγμή και το πηγαίο ταλέντο του! Συνεχίζει τις προπονήσεις του για τον επόμενο διαδικτυακό αγώνα στον θα αγωνιστεί σε πέντε όργανα!

«Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοση μου καθώς όπως είπε και η προπονήτριά μου, Φιλιου Βαρβάρα, έχω βελτιώσει αρκετά πράγματα τόσο στην εκτέλεση των ασκήσεων όσο και στην εκτέλεση των οργάνων.

Συνεχίζω κανονικά τις προπονήσεις για τον επόμενο αγώνα (online) που αγωνίζομαι σε πέντε όργανα (Μπάλα, Κορίνες, Στεφάνι, Κορδέλα & Σχοινί)», δήλωσε ο Γιάννης Ηλιάδης.

Του Ηλία Γιαννόπουλου