Καλαμάτα Tennis Garden: Έπαιξαν για τη μικρή Αναστασία

Καλαμάτα Tennis Garden: Έπαιξαν για τη μικρή Αναστασία

«Ευχόμαστε τα καλύτερα για την Αναστασία και τους γονείς της! Συμβάλλουμε στην τιτάνια προσπάθεια να διατηρηθεί αυτό το χαμόγελο» με αυτή την πρόσκληση οι υπεύθυνοι του Tennis Garden στη Νέα Είσοδο προσκάλεσαν τους φίλους του τένις την περασμένη Κυριακή σε μια αθλητική συνάντηση αλληλεγγύης.

Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη με φίλους του αθλήματος να παίζουν για την 7χρονη μαθήτρια του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας που βρίσκεται στην Αμερική προκειμένου να υποβληθεί σε ειδική θεραπεία σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Όλα τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν στον ειδικό λογαριασμό για τη μικρή Αναστασία. 

Οι υπεύθυνοι του Καλαμάτα Tennis Garden ευχαριστούν όλους όσοι στήριξαν με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία, συμμετέχοντας στους αγώνες διπλού που διεξήχθησαν με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προφύλαξης για τον κορωνοϊό, και είδαν τον ηλιόλουστο καιρό της ημέρας ως ευοίωνο σημάδι ότι όλα τα πάνε καλά για τη μικρή Αναστασία, η ιστορία της οποίας έχει συγκινήσει το πανελλήνιο, ξεσηκώνοντας κύματα αλληλεγγύης.