Κι όμως (υπερ)αθλούνται!

Κι όμως (υπερ)αθλούνται!

Μπορεί η γενική αίσθηση να είναι ότι «τα πάντα έχουν σταματήσει», ο αθλητισμός είναι σε λοκ ντάουν, όμως αυτά τα στερεότυπα δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.

Πολλοί συνάνθρωποί μας συνεχίζουν κανονικά την άθλησή τους, ενώ πολλοί είναι και εκείνοι που βρήκαν ευκαιρία και διοχετεύουν την ενέργειά τους, ξεκινώντας ή ξαναρχίζοντας τον αθλητισμό, αναζητώντας διεξόδους χαράς και δημιουργίας, κόντρα στους πολλούς περιορισμούς που έχει φέρει στη ζωή μας ο covid-19.

Ο Παναγιώτης Καμπάς και η παρέα του, δρομείς και φίλοι του ΣΔΥΜ έχουν στο καθημερινό τους πρόγραμμα το τρέξιμο, στο παραλιακό μέτωπο της Καλαμάτας και όχι μόνο.

Εναλλακτικά με πυρήνα μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμάτας, όπως οι Μανώλης Αλοίμονος και Κώστας Κακλίδας, μαζί με έμπειρους ποδηλάτες, όπως ο Βασίλης Μυστριώτης, σε μια παρέα που όλο και μεγαλώνει, κάνουν ποδηλατικές εξορμήσεις εκατοντάδων χιλιομέτρων κάθε εβδομάδα. Αγαπημένοι προορισμοί, η Μάνη, ο Ταΰγετος, η Κορώνη και η Πυλία.

Μάλιστα απευθύνουν και ανοικτή πρόσκληση: Πάμε Καρδαμύλη! Είμαστε μια ανοιχτή ομάδα και το ποδήλατο το έχουμε σαν χόμπι. Πάμε δύο φορές την εβδομάδα Καρδαμύλη και το κάνουμε μιάμιση ώρα να πάμε και μιάμιση να γυρίσουμε Καλαμάτα, και  το Σάββατο κάνουμε μια μεγάλη βόλτα 100  χιλιόμετρα, οποίος μπορεί και θέλει να ακολουθήσει μπορεί να έρθει μαζί μας να απολαύσουμε την φύση της Μεσσηνίας.